[新兵問路] Pattaya Soi 6原本都幾多亞洲人口味,但玩法係點?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

之前有post Ching 話follow night wish group
個Facebook 同ig

間公司會日日Upload Soi 6 啲女相
果個有啲真係幾岩口味,唔大隻,唔黑
去過咁多次都未去過呢類鬼佬Bar 坐過

打算去Soi 6試下
但玩法係點?例如lady drink 點計?
可以摸?同埋可唔可以入去時打手勢想同邊條女坐?
我幻想到門口一班女,一個行入去唔洗問走幾條唔岩眼緣既女走黎 屈drink真係未屌閪先打50大板
I found Soi 6 bars very easy going.
My only complain was that last Sept.  I looked at a syt from
a distance of 15 feet and she hand gestured me to go away.
I usually walk slow and when I saw one that I like, I just ask her to go straight up stairs.
去到唔知接唔接香港人?
WalkingStreet 發表於 2020-3-1 03:31
之前有post Ching 話follow night wish group

最好下午去
夜晚好多怪獸出現
最佳時間係5點開始去行

正常玩法係洗完一輪街
途中見琴岩心水就入去搵佢請佢飲杯野

岩傾岩感覺岩玩就傾岩埋價錢帶佢出街
或者留個聯絡 日後再約

緊記 睇岩一定要去馬 轉個頭隨時唔見左
不過最好有朋友一齊去
最好係同一間bar搵女
因為兩條女都識玩落會開心好多
ii882000 發表於 2020-3-1 09:12
去到唔知接唔接香港人?

其實平時bench road 邊果啲bar, 都冇咩亞洲人,總係覺得去果度坐會唔會俾人覺得奇怪
未去過,乜都唔知,等睇報告。
I went that bar have room second floor, girl charge 1000 and room 400 the lady drink like hundred some i total pay 1700  
ig几多啊师兄
nyc1688 發表於 2020-3-2 02:21
I went that bar have room second floor, girl charge 1000 and room 400 the lady drink like hundred so ...

HJ only?
回復 WalkingStreet ##1 的帖子

其實和步行街的玩法一樣,不過有不少怪獸,當然合小弟眼緣的也有。
回復 ii882000 ##3 的帖子

我2月29日去到,接香港人生意。
回復 WalkingStreet ##12 的帖子

無套內射都有。
聽講Soi 6 好多bar都關 唔G真定假
一次生兩次熟,玩多就得啦~

of course FJ but rooms are not very cleanly
WalkingStreet 發表於 2020-3-1 03:31

例如lady drink 點計?
視乎個場,你要睇menu,不過一般唔貴(通常百鬆d至百五左右)

可以摸?
可以係bar入面摸(摷)到邊個地步,視乎個女仔玩得放唔放,怕唔怕醜,同你買左幾多杯lady drinks。屁股未試過有女say no。當然soi 6 d bar始終係開放式的,街上睇到晒入面發生咩事,所以唔好旨意可以好似無上裝/全裸agogo咁玩法......

同埋可唔可以入去時打手勢想同邊條女坐?
直接走埋條女度講"would you like a drink?"就可以了。如你是被同bar另一個不合眼緣的女仔在街上抓著,那向她禮貌洒手say no然後指向你心儀的女孩,那就可以了(其他女1孩更可能起哄,把你心儀的女孩推向你。她們大都很好玩的,但都要看個場當時的氣氛。)
另,其實你唔叫女仔埋枱只自己喝都可以的。我有時就是這樣,然後看著她們在面向大街的bar枱的椅子上跪著,看她們的屁股。

我幻想到門口一班女,一個行入去唔洗問走幾條唔岩眼緣既女走黎 屈drink真係未屌閪先打50大板
這樣的事我沒遇過,而一直觀察/和女孩溝通後,覺得Night Wish旗下的bar(也就是那裡大部份開放式的bar)的管理是相對嚴格的,女孩同客人的交流會有一定規矩,你如果想很laid-back地自己一個人放鬆喝酒,她們也不會煩你。始終他們走的是bar + 樓上ST的模式,而不是agogo用lady drinks賺錢的模式。
gavin4261 發表於 2020-3-3 10:09
of course FJ but rooms are not very cleanly

其實間間bar唔同,有d間房係連浴室都冇的,要走幾步路到同層的浴室,洗完再番房(我未試過被偷錢,但小心起見,記得銀包跟身)
有d就大床可稱舒適,連乾淨浴室。
不過我唔會記得邊間bar d房好,D腦汁用黎記住D女仔既名同樣就已用盡腦汁...

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 06:41