[泰北/清邁/清萊] 清萊有乜嘢玩?

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

過2日去清萊,book咗airbnb,個屋主就話清萊未有肺炎case出現。Now they ask for cooperation for 14 days home quarantine for someone who come back from some countries ex. China, Hong Kong, Taiwan, Japan, Korea。
請問有冇人知清萊真實現狀?
冷門地方
得幾間bee bar和按摩
仲有一間重口味浴室
無見過有得玩,不過應該有freelance 。
Paolo912 發表於 2020-3-1 15:57
仲有一間重口味浴室

傳說果間泰浴入口係邊ga?
catag 發表於 2020-3-1 03:34
過2日去清萊,book咗airbnb,個屋主就話清萊未有肺炎case出現。Now they ask for cooperation for 14 days  ...

14 days home quarantine for someone who come back from some countries ex. China, Hong Kong
隔離14日, 咁邊度都唔使去喇
回復 catag ##1 的帖子

唔係一線地區
會落後D

識個CLUB 女從良番左正職一排之後番左老家清萊
成日嗌悶同隻馬同魚講野
清萊係咪好多靚女?
鄉下地方
色色的ajushi 發表於 2020-3-5 01:59
清萊係咪好多靚女?

係好多,但係可以俾錢玩嘅都係猩猩,而且好多Kingkong
marin 發表於 2020-3-4 22:29
回復 catag ##1 的帖子

唔係一線地區

介紹d俾我玩
去過一次,你當觀光就好,有幾間鬼佬吧起鐘樓附近
你可以去睇睇既
catag 發表於 2020-3-1 03:34
過2日去清萊,book咗airbnb,個屋主就話清萊未有肺炎case出現。Now they ask for cooperation for 14 days  ...

清萊暗黑MASSANG,通常係Pemavipat Rd 一帯,

BOOMBOOM 1500B 女多來自老撾和緬甸

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 13:46