[新兵問路] 請問關於芭堤雅雞仔屋

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

係咪坐爽條叫佢地帶去就Ok?有無大哥知道位置?等我做定功課可以玩多樣
下.....而家仲有雞仔屋?90年代呀?
我睇第二頁師兄講,所以咪問下
有就PM埋我
回復 easyng ##1 的帖子

只知清邁有
好似冇哂喎
PM  x2 謝謝
PM x 3,thx~
咩係雞仔屋?我都想知
鷄仔屋個位都起咗碼頭成二十年都有,如果重有的話,芭堤雅淪陷都得
有沒有多點介紹
巴打時運低, 見到二十年前既野
好耐冇聽人講過雞仔屋啦  我啲老人家仲記得91年去芭堤雅玩嘅時候 D囡其實好似髮廊咁樣坐喺間屋畀你哋揀,500baht 陪你玩足一日一夜, 而且好多都識講廣東話添。
質素始終會差一皮,感覺有點泥味。  那時都係去disco揾女  Disco duck, Palladium
!

正式間雞仔屋係步行街行到尾,落沙灘直行兩分鐘,有成百幾二百女,有分開做邊度人生意,啲女就學個啲語言,當時臺灣同新加坡都係學國語,香港學廣東話,鬼佬學英文,我地教講粗口,一般下午三點開始有女,啲女係咪個度住,如果啱的話,可以比足幾日錢,啲女就會執齊幾日衣服,有埋泳衣,跟足你幾日,游水出海都去,而家想條女早起陪你都難,如果而家重有比足二千港幣一日都值,當時五百銖24小時,有時返酒店食完唔啱都同佢返去揾第個,話比媽咪知唔關條女事,費事累條女,當時啲女多數係賣身,所以先咁平,自己會比多啲貼士條女

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-23 18:52