[印尼] 2020雅加達情况

簽到
夜遊報告
場所種類: 酒吧
名稱: travel同classic
消費: $500~$699

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

来左雅加三日, 分别走左travel hotel, classic

classic  女数量         食用率
地下         40                  3
二楼         50-65            6
五楼         50                  5
感觉女数量没以前多, 女既價錢不變, 飲品比以前貴左, 一支啤酒约11万. vodka七万.
在二楼, 来左过雙飛, 一條女波走樣, 一個下面有味. 由於感觉一般冇出野, 所以费时講咁多,事後仲主動要求比十萬小费, 小弟照以前每人比五萬.之後上左去五楼.

五楼,客人明顯少D, 女多, 但靓既不算多, 又来多次雙飛, 一個瘦底樣甜, 一個大波但樣一般. 入到房两個人出奇地合拍, 一個上面奶我個胸,仲主動大車, 另一個服待细老又好勤力吹. 經过前戲之後就開始打摏. 大波妹上面摇左一陣, 我話轉狗子式, 點知瘦底果件女話換佢, 其實我都未盡興, 心想唔知搞乜? 不過费时話佢. 換左後,條瘦底妹不但比大波妹好砌, 下面仲有水, 最後顺利派彩. 事後我問佢點解咁快要求我換人?佢話佢姐妹下面痛, 仲同我said sorry. 我話ok,明白, 然後每人比五萬小费準備走人. 两條女都同聲叫我比十萬, 佢地話D客通常比十萬. 雖然有D懷疑, 不过两人咁合拍, 算啦大家開心.

第二日, 去左travel
女数量约七十幾個, 食用率10%左右. travel D女明顯比classic熱情同有笑容.又系揀左雙飛, 一個高, 一個中等身材.入到房後除衫,高果件對波原来好細,因為全靠奶罩托出来,另外果大波又有羅,皮肤滑兼陽光氣息. 一輪公式化前戲, 就由高妹開始, 换在幾個動作, 跟住砌件大波妹, 由於前日在classic 出左野, 條女比我砌左好耐先出到水, 不过一樣笑面迎人, 而且两件女又冇主動要tips,所以每人比左十萬小费

第三日又返左travel, 由於同组女只有一個自己喜歡, 呢次只揀左一條女, 條女算系有樣有身材, 服務態度也不錯,也算是满足既一Q.

小總結, 雅加達如果玩三幾日算系可以, 雙飛雖然平, 但有时似夹硬食多個而已. 單飛有时仲好DD, 因為雙飛佢地配合程度如果唔好, 有时另外一個只系求其一路模下你肶股就算, 反而会分散集中力, 想出野有D難.

另外,唔知系唔系D客比多左小费,宜家小费要十萬.如果真系對D女質素有要求而能力又比得起,1001可能會系更好既選擇.
3p都係要兩條女識得玩先好玩,有啲真係好似係隔離睇戲咁。無幾多可以好似AV裡面嗰啲畫面咁爽
回覆 讚好 不讚 使用道具

今晚又去玩, 揀左件瘦底大波妹, 冲完凉, 好開心地上左床, 前戲完準備開波. 聞到一陣味, 頭往下面索下, 屌, 又系嗅. 細老即时軟左.之後系咁而模左佢對波幾下, 好無奈地比小费出房, 佢問我咩事?我無話佢, 之後已冇晒心情再揀女, 就咁走左.

印尼妹最唔好就系呢D情况, 明明好地地一條女, 最终要跌錢走人.

回復 pingnap ##1 的帖子

3p正,不過要2條囡有默契先好玩,多謝謝師兄分享!

There are too many big tipping western tourists playing in Classic.
Classic girls got spoiled.   
There are less western tourists in Travel; therefore, it is better for us.

系既, classic 有D女被寵壞, 正常情况下我一般比五萬小费, 如果真系好好服務又或者我搞左佢好耐, 我先會比十萬.

如果喜歡服務為主可以問問媽媽生,佢介绍一個女仔,雖然生过,身材冇咩走樣, 而且功夫一流 , 会幾句普通话

我也剛去雅加達玩了 4 天回來。師兄寫的地方我都沒去,
去了兩次酒吧街,兩次在KFC那邊拉街女,一次去按摩店
基本上還是挺OK的。

ilovejapangirl 發表於 2020-3-5 15:08
我也剛去雅加達玩了 4 天回來。師兄寫的地方我都沒去,
去了兩次酒吧街,兩次在KFC那邊拉街女,一次去按摩店
基本上還是挺OK的。

請問邊度
1酒吧街
2KFC
thanks

我也昨天晚上也剛回來,
我去了12天,找了20多個妹,有差不多10個下面都有味道!
能給吻的沒幾個,服務好的也沒幾個!

fxhunter 發表於 2020-3-5 20:01
我也昨天晚上也剛回來,
我去了12天,找了20多個妹,有差不多10個下面都有味道!
能給吻的沒幾個,服務好的也沒幾個!

我最驚就屌臭閪, 所以印尼同菲律賓我冇意慾去就係咁解....

bkkgal 發表於 2020-3-5 17:44
請問邊度
1酒吧街
2KFC

在 Google Maps 裡搜尋:

jakarta Grand LA
jakarta lokasari KFC

Grand La 是酒吧街裡的其中一間,費用 390K,那一帶七八間BAR價格差不多,
(除了 Mega 那間貴一點)

KFC 的話站在KFC大門口背對 KFC,右前方平房有坐一個白髮老婆婆的就是了。

費用是 300K,但房費 100K 要自付。
KFC 這裡我是看了YouTube 影片才去找的:
以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

(PS: 在 22 到 45 秒之間) 在 660 平方公里的雅加達能被我找出來我也挺佩服自己的。
可惜影片中的妹子都不在了,後來連 2 天點了一個預產期在 5 月的大肚妹。

沒有街女情結的話就不建議去KFC浪費時間了,在 BAR 區或 Classic/Travel 拉
妹子要更簡便,選擇也更多。

地圖可參考:  http://2Cum.in

以上的地方小弟也去過,一個月前才回來。

價錢每個地方其實差不多,正常一定會去兩間hotels.因為房同裝修會靚好多。

找了不少妹,也有一個是有味的,臭的。

我當然不和她做,但叫她正經按摩十多分鐘才走。

基本按下背也不錯。

之前沒在意,聽樓主這樣說印尼妹子衛生應該普通很差。不少人有病。

街妹試過她月經不斷流血。

我當然不做,給她十萬叫她走。她不同意。

最後要廿五萬才走,沒做過。原價是三十萬。

找街妹的話祝你好運。

dangerousbaby 發表於 2020-3-6 00:48
以上的地方小弟也去過,一個月前才回來。

價錢每個地方其實差不多,正常一定會去兩間hotels.因為房同裝修 ...

街妹?多谢上面既指示, 有路过先去睇下
今日我又揾左一個, 越做越嗅. 都唔明白佢地咁多婦科病.好無奈, 印尼妹越靓越出事, 反而果D猪扒小小仲好D.唔通整定食猪扒餐!

pingnap 發表於 2020-3-6 05:14
街妹?多谢上面既指示, 有路过先去睇下
今日我又揾左一個, 越做越嗅. 都唔明白佢地咁多婦科病.好無奈, 印尼妹越靓越出事, 反而果D猪扒小小仲好D.唔通整定食猪扒餐!

大大對妹子及房間有要求便不用浪費時間找街妹。價錢反正也差不多。

出來玩最怕妹子有病

dangerousbaby 發表於 2020-3-6 11:24
大大對妹子及房間有要求便不用浪費時間找街妹。價錢反正也差不多。

出來玩最怕妹子有病

師兄,多谢你既建議. 真系靓唔靓其次, 下面嗅就系越做越软!

咁啱呢次系印尼有野做先留耐D, 如果故意飛过来,對於香港人不一定化算, 機票贵, 可以在泰国玩到一两次.

真詳細
收下來參考

thanks for the detailed reprot

回復 pingnap ##1 的帖子

感谢师兄分享

感謝分享thanks.........

多謝師兄報告分享