[新兵問路] Bone問題

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

請問Pattaya 係咪有間新場叫Bone呀?有冇師兄去過玩呀?玩法係咪同Hollywood 一樣呀?酒水係都係一樣定平過Hollywood 呀?因為我睇過佢既Facebook D相(囡)好似得過Hollywood 咁,有冇師兄試過起Bone捉走過囡呀?價錢同Hollywood 一樣?
小弟5月尾會去Pattaya
有好耐.走高檔路線
等C兄報告

1月頭同依度啲師兄去過
個場唔算多人 6,7成滿
氣氛音樂算高質

未見有企場搵食既囡囡😮
聽同行師兄講入黎果陣有啲囡係門口梳化坐左係度
唔知咩玩法

回復 smile1983 ##1 的帖子

會唔會係本地人玩嘅場?
印象中開左4年幾,曾經停業大約八個月,本地人去為主

Gold Zone 4,300.JPG

SET RED 2.108- PR.JPG

Silver VIP 10,250.-.JPG
回復 bangkok ##6 的帖子

唔該曬大大🙏🏿🙏🏿🙏🏿咁呢間如果我地遊客去玩有冇嘢注意呀?玩法會唔會同Hollywood 一樣?D囡都可以問價?
小第都好想了解更多...希望有高人指點, Thx

揾食女少囉,唔好太大期望,呢度主要係本地人三五知己好友去玩多,
如果要注意既,呢度入埸要叫酒水套餐一set,
唔同大片埸可以要兩罐啤酒就入得埸
bangkok 發表於 2020-3-6 14:34
揾食女少囉,唔好太大期望,呢度主要係本地人三五知己好友去玩多,
如果要注意既,呢度入埸要叫酒水套餐一set,
唔同大片埸可以要兩罐啤酒就入得埸

會唔會自帶酒水好d?我去大片場 通常香港機場買定
大片場收500  Bone 收600   mixer 比荷里活貴一些
唔好期望喺嗰度搵囡。  自己帶女去玩都唔错
Set red 好 L扺 喎!
艦長 發表於 2020-3-6 18:05
會唔會自帶酒水好d?我去大片場 通常香港機場買定

我冇問過佢自己帶酒開瓶費幾錢,不過11樓c兄答左

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 04:37