Sugar用靚波係我身上磨擦,不斷換Nuru 花式,過程投入又夠...

簽到
名稱: Spring Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43213-尖沙咀-水療SPA-Spring Spa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

尖沙咀豪華水療場Spring Spa,場內新穎設計,豪華裝修,環境舒適,
剛黎嘅陀地新女Sugar,目測20出頭,相頭好掂……身材又好正,高挑修長.......
純天然靚波……迷人嘅曲線起伏有致…………幼腰靚羅……有腰有羅……有雙腿修長……皮膚白滑.....
仲好好笑容,笑起黎仲好親切添,傾下偈培養感情,大家香港人,同聲同氣,好好傾....
然後拿拿臨自己沖完涼上骨床開波,
Sugar服侍我趴低,手骨方面,
按得唔錯,好難要求陀地妹用蠻牛力幫小弟按,醉翁之意不在於酒,但係都做力度柔而且穴位亦準,呢Part絕對合格,
之後推油,香薰推油從而使身體各部份都能得以舒緩,
令我人血液運行,紓筋活絡,盡消身體疲勞!
大佬舒爽完當然輪到細佬,
隨之我轉身按住來玩,Sugar小小怕羞,但聽教聽話,考埋車牌;
之後日式AV Nuru Massage,Sugar用靚波係我身上磨擦,不斷換Nuru 花式,
過程投入又夠配合,正到不得了,我爽到震,
玩咗幾分鐘後,頭腦一熱,小弟心狂跳不已,瞬間到達美妙巔峰,要俾個Like Sugar
全部幾錢?謝謝師兄
多谢关注

thanks for your sharing brother!
多謝分享
多谢关注
各位師兄好
本店新年不休息歡迎各位師兄光臨
24小時營業
今日翻工
雪白皮膚麗麗
95後陀地sugar
大場手法sasa
陀地女友feel cherry
身材高挑琳琳
嬌小玲瓏 Fiona
各位師兄好
24小時營業
今日翻工
雪白皮膚麗麗
95後陀地sugar
大場手法sasa
身材高挑琳琳
嬌小玲瓏 Fiona
好吸引!
各位師兄好
24小時營業
今日翻工
雪白皮膚麗麗
95後陀地sugar
大場手法sasa
身材高挑琳琳
嬌小玲瓏 Fiona
各位師兄好
24小時營業
今日翻工
雪白皮膚麗麗
95後陀地sugar
大場手法sasa
身材高挑琳琳
嬌小玲瓏 Fiona

[size=0.7em][size=0.8em][url=]讚好![/url]

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 18:29