[華中地區] 插秧鸡飛客走.咸記開Q .湖南長沙戰倉囡

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

星期日淺水灣熱鬧過暑假,睇完三点搭65北角春秧玩三点.点知高危,北嫂鸡飛客走,返歸,
翌日,去咸記,見妓評家聚地鉄口,有两三件地鉄口唔錯,兜個圈得如,群記都有,件件二百,係群記有件百五肯,上二樓,曾經咸記第一蓮炮房,互除但仍帶口罩,上床互摸,強健的鸠上炮衣,就咁埋屌閪位一能插入,鸡職業的叫著床声加呼吸声,微声浪語幾乎又聽不到聲音,有些隱約。更特別興奮,有些喘著氣,我趴在鸡的耳朵邊,不停的叫著你隻閪好屌。

說真的我用排山倒海的力量,每一次都十分用力進入鸡的身體深處閪芯。

過了兩分鐘,她突然叫了一聲“老公,老公受不了等浪語,這一下刺激,加上伴隨著身體的挾腰攬身,米青忍不住發射了出來,躺在鸡身上浸到鸠缩由鸡除套入两房共用厕洗能見另房鸡用厕大家不避佢用完我入厕洗能再入房穿衣走入同另房鸡齊下楼同鸡鸠嗡回氣Q佢。
說今談古
從西安到長沙.湖南下大雪.高速公路封路.未能前往鳳凰古城.
下大雪.租左車站附近如家.火車睡得不好.飽飨一顿.就在食宿一晚到翌早.雪停.但高速仍停.在市內坐公交遊一輪車河.末習惯嚴寒天氣.望下嶽簏山就算.在附近行下.都有洗浴中心.按摩.休閒中心(囡倉).就休閒中心係佢到食130,上酒店150,
就整件上房嗒

七爺:而家唔好話長沙,
連深圳都去唔到!
英雄被困筲萁湾 未知何日再通关
mtlrichter 發表於 2020-3-9 01:26
英雄被困筲萁湾 未知何日再通关

学校復課日-通関此其時
七月七日長生殿
夜半無人私語時
Ching冒著武肺風險都北上揾食,實在勇氣可嘉
謝謝分享
GOOD呀!
周七七?!
一名64歲姓劉男事主,凌晨因寂寞難耐,到油麻地上海街西貢街附近兜塔企街,最終揀選一名非裔女子,並同意支付肉金200元。兩人其後一同到某大廈單位,至凌晨1時許完事後,發現銀包內兩張500元紙幣及兩張100元紙幣不翼而飛,合其損失1,200元,懷疑被偷竊於是報警。
劉先生表示,衣服當時放在單位大門旁邊椅子,過程中該非裔女子未曾離開,「因為你閂咗門,可能我同佢做緊嘅時候,係我唔知道俾人入嚟攞晒。啲衫喺門口囉,除咗喺凳嗰度。(你有無見過個女人行開?)個女人無行開。(你懷疑係其他人入嚟偷?)係,一定,百分之一百。」
儘管近期武漢肺炎疫情仍然嚴重,但劉先生無懼,「有需要又有咩擔心?你有需要你就要咁做,唔係我都唔會咁樣走嚟呢度,係咪先,仲要搵個叉妹。係我搵佢,唔好話佢兜塔我,企晒喺街度嘛。」
劉先生坦然自己首次來油麻地光顧,又指自己三度離婚,「我唔介懷呢樣嘢,我無對我老婆唔住,離咗婚,我有咁嘅需要,我畀錢,正常交易。」
周七七?!
一名64歲姓劉男事主,凌晨因寂寞難耐,到油麻地上海街西貢街附近兜塔企街,最終揀選一名非裔女子,並同意支付肉金200元。兩人其後一同到某大廈單位,至凌晨1時許完事後,發現銀包內兩張500元紙幣及兩張100元紙幣不翼而飛,合其損失1,200元,懷疑被偷竊於是報警。
劉先生表示,衣服當時放在單位大門旁邊椅子,過程中該非裔女子未曾離開,「因為你閂咗門,可能我同佢做緊嘅時候,係我唔知道俾人入嚟攞晒。啲衫喺門口囉,除咗喺凳嗰度。(你有無見過個女人行開?)個女人無行開。(你懷疑係其他人入嚟偷?)係,一定,百分之一百。」
儘管近期武漢肺炎疫情仍然嚴重,但劉先生無懼,「有需要又有咩擔心?你有需要你就要咁做,唔係我都唔會咁樣走嚟呢度,係咪先,仲要搵個叉妹。係我搵佢,唔好話佢兜塔我,企晒喺街度嘛。」
劉先生坦然自己首次來油麻地光顧,又指自己三度離婚,「我唔介懷呢樣嘢,我無對我老婆唔住,離咗婚,我有咁嘅需要,我畀錢,正常交易。」
周七七?!
周七七?!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 14:25