[精兵召集] 疫情集中討論帖 (二)

soboy 發表於 2020-3-16 01:59
回復 一碌木 ##1 的帖子

讚成停業,刚回港七天,正自我隔離,Walking ST.的酒吧內見所有人都没戴口罩,照樣攬攬抱抱.

最慘係, 戴口罩唔俾入場. 2月時戴住口罩想入去windmill, 俾門口食蕉攔住話唔除口罩,唔俾入.
大家平安無事先有機會玩㗎 玩到驚 咁無曬意思啦
有開都唔好去啦,而家風險真係好高。都有人係咁串,唔同嘅場都有人中咗招,只不過唔公布,信不信由你!
泰國必然大禍啦,安全起見唔好去啦。
Bad News,But safty first.
多謝師兄分享,最怕十四日後都仲未完結!
多謝師兄分享!  看來要等到歐洲完結才安全!!
支持暫停營業
Thanks for the sharing
It's hard to go on a trip anywhere now
回復 一碌木 ##1 的帖子

但d吧今日依然照開。又係兩個部門鬥緊。
mriderx 發表於 2020-3-16 15:06
蛇美是高危地帶, 就算沒封也不應該去吧.....

蛇美通風極差,基本上有一人中,在場所有女都會中

睇咗段片係美國記者問美國官員,答案係有啲流感死者係肺炎死,美國再死多啲人,一定會比人追究咁遲公佈,冇做預防措施,反而係隱瞞
留得青山在,那怕冇柴燒

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 09:57