[九龍走地G] TST發利討論區

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

繼續唔好停
積極到一個點
回覆 讚好 不讚 使用道具

有冇師兄吊過好似係7樓出lift左邊對正個條巷左手邊第2間房條女# _3 M4 C; x0 s. w% V% Z
成日見到,開600的,幾有女人味的: I0 ~9 Z* ~" W* ?1 x
唔知服務如何,一直以來都係得個睇字冇吊到

支持一下先~

; A3 s! W5 @: v7 W# Z5 A1 b回復 ashleyyoung ##2 的帖子
& v- G* T5 ?3 l8 p. m  z, s
7 `( j' c* j  T# \% Z積極到G點,雖然其實我都唔去發利的

回復 ashleyyoung ##6 的帖子& Y! E2 g  u" P; N8 D! }4 n
$ I0 I6 Y4 m; O& E+ H6 D
係好能失望

CRT 發表於 2020-3-6 01:19 " I+ r  p, ?' y$ M
回復 ashleyyoung ##2 的帖子- J7 G5 C% O$ |
% x: i; V% L+ K& i/ P$ N9 }& `* Y
積極到G點,雖然其實我都唔去發利的
! k: @6 a& G5 `  S& }/ p
我都少去,  除非有時D相熟嘅去做替工就去支持吓 。

回復 昌少 ##8 的帖子/ w, E$ E$ @; N
7 d9 K! y7 Z9 J! M" z1 P) d
啲囡囡多數唔得,行人又多,行都冇癮

CRT 發表於 2020-3-6 10:10
; y. S5 \6 r, P% x- C* o' K回復 昌少 ##8 的帖子
  N& E, s( F3 ?) t. k
" w6 _& p! d% q; x- {- F啲囡囡多數唔得,行人又多,行都冇癮

. C' w4 V! [; e& |" [" _9 a我已經好耐無去

FL is not much fun location

回復 ashleyyoung ##6 的帖子& f5 q' X. C: ?, d4 ^2 q. V/ k% p3 m
7 K) G) f+ b  V" d- U
就等我去帶啲歡樂比大家~

支持一下先~! z) X3 _( v/ v1 `

好耐無去

好耐冇去,如果去都係去幫襯2樓Yoyo。基本上唔會洗樓,太多人了

淋完紅油𠴱次之後冇去過了。

FL太多洗樓團,咁嘅時期都係少去為妙

昌少 發表於 2020-3-6 09:52 6 t6 D& w' Z7 Z
我都少去,  除非有時D相熟嘅去做替工就去支持吓 。

& n$ \& D3 a' f5 {6 ?  p9 b以前去過一個絲襪靚女,,,好正!; W1 U9 @* \# P! x- y
應該退休啦
) E  y- W4 m6 G

chalkbreaker 發表於 2020-3-7 12:09
3 k' t( p$ y% w: c: t好耐冇去,如果去都係去幫襯2樓Yoyo。基本上唔會洗樓,太多人了

6 c" t0 a  O9 z' ]ㄚoYo係正,服務有保證。 不過有一排肥左,,近期囡囡有冇瘦返?

沉日去探相熟泰泰