[九龍走地G] TST發利討論區

support new post
回覆 讚好 不讚 使用道具

近排就黎谷到上腦

回復 CRT ##1 的帖子1 n+ k& C; J3 ]- I5 {
* V8 \- T0 ^) M; e( P
Support though I hardly go there

There used to be a Thai gal I like but she returned to Bangkok already

得返老野去來做咩

上星期五行咗轉,陀北少開,泰妹又冇邊個啱心水,最後打道回府

回復 silencexyz ##20 的帖子$ c3 ]1 m7 R: h7 ]

3 v) n5 ^4 t% h. F7 k6 R" K那女女服務有無變?

FL 食得最多係翻版長腳蟹Coco
! V" N( p: z9 q" L- s: n而家唯有睇開心速遞頂住吓

回復 1419527 ##29 的帖子. n6 W3 b+ R! d: c8 u' N
/ n% Z) r( m4 |) m/ L! Q# W" e
唔係無做啦咩?

5 G+ `: Y0 w7 l: w' C: g2 x+ \Coco 間中租酒店客串,1 Q6 L' u2 H- f- L/ x# }1 U
不過呢兩個月可能怕武漢肺炎都冇收到佢消息。

1419527 發表於 2020-3-10 13:52
5 Y4 w5 k6 l1 X" @7 OCoco 間中租酒店客串,
  L, L' E' B( l( z& m不過呢兩個月可能怕武漢肺炎都冇收到佢消息。
; x, E' Z. ]7 F( v6 T9 l8 p" P
八卦下收你幾錢

回復 1419527 ##31 的帖子9 e2 J2 o1 X- k" o' u8 \

! X% ?5 h& B, G都係佢舊電話Contact 佢?

有冇師兄知道前香A CoCo仲有冇響發利?

呢排FL馬蘭奴多過女,D女質素又一直向下,距離戒玩又邁進一大步

蘋果農 發表於 2020-3-10 17:09 ; a3 E! M8 P9 ^0 U3 a4 E
呢排FL馬蘭奴多過女,D女質素又一直向下,距離戒玩又邁進一大步

( W7 [/ N3 e) x唔係戒左喇咩?

回復 Tongchan1 ##19 的帖子
$ I5 r/ R* O+ y% g
! F7 W7 M8 r7 y好似而家係瘦返啲!但係有少少肥,有肉地我都鍾意 XD

係......洗樓團超多剩睇........搞到d囡囡沒乜好臉色.....搞到我地呢d毛姑者~~~

ashleyyoung 發表於 2020-3-10 14:04
! c4 A4 _. k% @# @! S八卦下收你幾錢

0 `( V8 P# H( d: b) ~& @$ {& X佢話隨你鐘意,我次次都俾一樣,幾多就唔講啦。
( H  B7 u' ?- Z1 a) C$ ?& U8 q* L佢話只做個別熟客唔係個個都做,
5 z" d3 u/ a! k, h8 ?最過癮有次電視做緊開心速遞,
* a8 _- H' j8 _) _望住紅藥水扑翻版長腳蟹。

rainky994 發表於 2020-3-10 15:31 / j" i# |% y9 i+ @& k' l
回復 1419527 ##31 的帖子! X+ {; f4 ~: V9 W+ T

- r) Q  Y% P. N. p) P: {9 I2 N都係佢舊電話Contact 佢?
  c; E4 \: P& S3 y
WhatsApp用真長腳蟹張相個No.