[曼谷] 戰神巳死

泰國夜店類別: 伴遊 場所名稱: 天堂 Jinny 網址: 
是次消費: 2000~2999銖 日期:  消費意見 不值一試 返啅指數: 1/10

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

剛從曼谷回來,當地所有店舖都很淡,無生意。

但所有場所都無話不做香港人生意。

最PK 的是,有很多大陸人除口罩,不停咳 ! 大家小心!

說回戰神 Jinny 吧 :

由於無出街,叫她到酒店玩。她以前無可能早到,現在 7:00 pm 巳說可以到。

她到後 , 落大堂接她。看來看去都找不到她。突然她打電話來,問我在那?我一看.........................嚇為何是一位大媽?

詳細就不說,她大了兩個碼,肚腩好似有5個月身孕。

依舊淫蕩,但性趣巳失。

可以忘記她了
我去年11月叫過她來酒店,表現十分淫蕩,連毒龍也行,差點把我榨乾。很可惜外貌不是我的菜,否則將會更盡性。

佢都應該唔細,我目測上年都應該過40了。
雖然佢服務好好,但唔係我杯茶,上年年頭試過1次就算了。
人到中年了……
meelin 發表於 2020-3-6 11:52
泰國版最神奇的地方係可以把末日黃花炒成網紅女神依然眾多師兄樂此不疲,佩服

重有1位(不點名,現在還在 Mxxx 做緊,唔係走左個位傳記人物)。已前係呢版算幾紅,好多報告既。我目測個位都35以上。

"泰國版最神奇的地方係可以把末日黃花炒成網紅女神依然眾多師兄樂此不疲"
That is how hypergamy existed. 係到出現既都係 bluepilled beta male (包括小弟)
泰國版最神奇的地方係可以把末日黃花炒成網紅女神依然眾多師兄樂此不疲,佩服

我也覺得很奇怪.    I also found it very strange.

咁jinny 不嬲都係賣服務
從來無人講過話靚
但的確佢既服務我真係覺得無人能及

至於末日黃花 幾年前我搵佢 我諗佢都係廿尾三頭
但而家話變到咁肥又殘個樣先老

40又誇張d
http://141hongkong.com/forum.php?mod=viewthread&tid=1759322

我當年份報告 果陣我估佢最多咪三頭
回復 karol2007 ##1 的帖子

戰神RIP
comeonjames 發表於 2020-3-6 13:26
咁jinny 不嬲都係賣服務
從來無人講過話靚
但的確佢既服務我真係覺得無人能及

正如師兄所說,我也認為大家找 Jinny 就一定是玩服務。而且,你要幾多Q就有幾多Q。

可惜,時間在她身上....産生太大變化。現在只能說,她已是......挑不起性欲。她已是泰國夜生活的過去式。
肥到好似有5個月身孕?

我就唔同,永遠鐘意20歲囡囡
karol2007 發表於 2020-3-6 09:48
剛從曼谷回來,當地所有店舖都很淡,無生意。

邊有話唔做香港人生意呀?咪亂講啦
戰神我都試左一次
始終唔想一個人身上出咁多Q
ximo 發表於 2020-3-6 17:31
邊有話唔做香港人生意呀?咪亂講啦

佢無錯呀,放鬆。。。

證明廣告宣傳易係有效的
dddmmm 發表於 2020-3-6 18:08
佢無錯呀,放鬆。。。

係喎 睇少咗個字
多謝指正
用手機回應 钢铁小飞侠 #12 的帖子

我都係,不過易家浴室同蛇美好難揾到20歲,呢幾年食過最细都22歲了
找她不就是为了服务吗 为了相貌谁找她啊
钢铁小飞侠 發表於 2020-3-6 17:27
我就唔同,永遠鐘意20歲囡囡

我都係,不過易家浴室同蛇美好難揾到20歲,呢幾年食過最细都22歲了。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-18 12:19