[愛嫖交流/分享] 咸記,長沙、

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

星期日 mmexport1583184968901.jpg 淺水灣熱鬧過暑假,睇完三点搭65北角春秧玩三点.点知高危,北嫂鸡飛客走,返歸,
翌日,去咸記,見妓評家聚地鉄口,有两三件地鉄口唔錯,兜個圈得如, mmexport1583184953186.jpg 群記都有,件件二百,係群記有件百五肯,上二樓,曾經咸記第一蓮炮房,互除 IMG_20200303_054037.jpg 但仍帶口罩,上床互摸,強健的鸠上炮衣,就咁埋屌閪位一能插入,鸡職業的叫著床声加呼吸声,微声浪語幾乎又聽不到聲音,有些隱約。更特別興奮,有些喘著氣,我趴在鸡的耳朵邊,不停的叫著你隻閪好屌。 IMG_20200303_053824.jpg

說真的我用排山倒海的力量,每一次都十分用力進入鸡的身體深處閪芯。

過了兩分鐘,她突然叫了一聲“老公,老公受不了等浪語,這一下刺激,加上伴隨著身體的挾腰攬身,米青忍不住發射了出來,躺在鸡身上浸到鸠缩由鸡除套入两房共用厕洗能見另房鸡用厕大家不避佢用完我入厕洗能再入房穿衣走入同另房鸡齊下楼同鸡鸠嗡回氣Q佢。
說今談古
從西安到長沙.湖南下大雪. IMG_20200307_085505.jpg 高速公路封路.未能前往鳳凰古城.
下大雪.租左車站附近如家.火車睡得不好.飽飨一顿.就在食宿一晚到翌早.雪停.但高速仍停.在市內坐公交遊一輪車河.末習惯嚴寒天氣.望下嶽簏山就算.在附近行下.都有洗浴中心.按摩.休閒中心(囡倉).就休閒中心係佢到食130,上酒店150,
就整件上房嗒,同囡講低酒店房号,分開上房,囡到房,入房互除, IMG_20200307_085611.jpg 相頭OK,身体有的,B波都挺,件囡都有廿零裝扮嫩口货,望落冇生仔紋,一陣屌姊姊gap,先冲涼,叫水簫不肯,上床,囡先濑L i n,再為昂鸠上套,用濕巾抹左的套油,吹一陣, 我叫69式睇下閪都唔得,我拮起身要佢狗式同我担,跟住話我條能夠硬要屌,用濕巾抹鸠笠口水,要用潤滑油搽鸠笠,再自己M腳搽閪後要我埋位屌閪,   跪式望住隻幾多毛的姊姊Gap捅入都算閪窿, IMG_20200307_085550.jpg 塊閪都應飽歷風塵,屌左分零鐘要條囡轉女上, IMG_20200229_083110.jpg 隻G a p屌到滑,我揸住B级波 ,屌多分零鐘條囡話無力,改返我男上责住係咁UN都出唔到米青,話除袋屌閪,  件囡話唔得,改大力鋤件囡配合叫床就射,chok夠一甩,件囡火速起身自己洗閪收水走人

师兄厉害,玩遍大陆…
回覆 讚好 不讚 使用道具

真係無興趣刁大媽

freefreefree73 发表于 2020-3-8 14:43
真係無興趣刁大媽

我的尚有四年就飲七喜,滿頭白髮,但用曾江,雖然年青時都不時有人声贊美男,如今己年邁色衰,财只可屌企企大妈,難度伏身美女身上可赐老公,老公的令我滿足的叫床声

回復 我愛朱纷申 ##1 的帖子

师兄太牛了,真不错

師兄屌遍大江南北

我愛朱纷申 发表于 2020-3-8 16:11
我的尚有四年就飲七喜,滿頭白髮,但用曾江,雖然年青時都不時有人声贊美男,如今己年邁色衰,财只可屌企企大妈,難度伏身美女身上可赐老公,老公的令我滿足的叫床声

最緊要條衰能,見到姊姊G A P就打軟鞭

謝謝師兄分享

回復 我愛朱纷申 ##1 的帖子

GOOD  STORY !!

什么是姊姊G A P?

sz167 發表於 2020-3-10 18:53
什么是姊姊G A P?

女人隻閪,我分三類
第一類好幼,隻閪好似细佬囡,叫BB gap,但係超過未成年,可以屌得,但天生成
第二,就係屌得女人閪,係一隻成人閪,但己破左處,姊姊仔,但未生過仔,咪统稱姊姊G A P
第三,生仔閪

七兄神勇,於此武肺高危時期,奮勇北上,小弟甘拜下風!

謝謝師兄分享

多謝師兄分享

謝謝分享

清田信长 發表於 2020-3-14 18:36
你每隔几日吊一次鸡  ?你本人真系系大陆?

係講2009由北京,西安屌到長沙

清田信长 發表於 2020-3-14 18:36
你每隔几日吊一次鸡  ?你本人真系系大陆?

我通常跑馬前去屌鸡,屌夠唔使屌馬会,骑師,夜馬前實屌,日馬就早開,未去屌就開跑,

謝謝分享