皇家金堡快報-疫情相關消息

名稱:皇家金堡
場所種類:桑拿
消費:$3000~$4999

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

是咁的,疫情忍左一段時間,今日細佬真係忍無可忍,剛好經理早幾日也告知重開,囡囡也不算少,特此走一轉皇堡。

廢話少講,以下重點:
1.去到酒店大堂,門口食蕉測體溫,面無表情咁放我入去,這態度讓人不爽;
2.上到四樓,入門口,又測一次體溫;
3.睇前幾個post,有師兄擔心目前環境桑拿入場需要登記資料,咁小弟今日親身試左,皇堡係唔需要登記任何野,亦唔需要出示澳門衛生局網站登記之健康證明,而金池我就打電話去問過,是需要登記的,據聞其他場都要登記,只是據聞,無落場confirm過;
4.所有工作人員包括前台、經理、侍應、師傅工等等,全部是戴口罩的;
5.在場內逗留期間,經理也是建議客人要帶住口罩,只是建議,不是強逼,小弟自己就一路戴住,但亦都見有d客唔戴,當然,戴口罩的客人,上房就除低口罩啦;
6.囡囡是全程不戴口罩的(仲以為囡囡會戴口罩選美),若是奶罩也不帶就好了,或者口罩當奶罩戴也不錯,講笑;
7.同經理吹水,得知皇堡之所以還有不少囡囡,係因為呢d囡囡春節前就無返去過,一直留係澳門,包括韓國、越南、巴西、祖記,因此囡囡相對是安全的,反而客人自身先係風險因素;

據聞早兩日仲有30-40囡囡,今晚得20個囡囡左右,4-5個韓國、1-2個越南、1巴西、1俄羅斯、其他祖記,整體水平不及平時的皇堡,或者近似於平時星期五、六,大量囡囡俾人揀入K房,水池剩下不多囡選擇的那種水平,無樣特別靚的(小弟食樣),但無辦法啦,非常時期;

其他廢話唔講啦,呢個post主要分享目前疫情下的少少信息,希望幫到各位師兄。
回復 footworkextreme ##1 的帖子

補充一句:今晚有段時間,得我一個客,算係包場,我霖呢世都唔會有第二次,囡囡及經理都表示無咩客,難搵錢....
回覆 讚好 不讚 使用道具

似乎入埸要申報不是強制執行,多謝師兄報告

Hope the ferry service resume soon, so I can go have fun there

我怕死,遲些才去

都唔差,有咁多選擇

多謝有用tips。

多謝樓主分享

多謝有要資料,金巴入境情況怎樣?

鳩痕到冇朋友的情況下,睇到呢編文真係好有意義
只係有交通最麻煩

無靚囡很大問题

入房條女服務足唔足先
有冇滾水淥腳feel?

thank you ching informations, go go go la

Very useful information,thx Ching

Thx ching report, hope ferry open soon

footworkextreme 發表於 2020-3-14 01:27
是咁的,疫情忍左一段時間,今日細佬真係忍無可忍,剛好經理早幾日也告知重開,囡囡也不算少,特此走一轉皇 ...

祖記用咩簽證可以由春節留到而家?

A場有無開?

上星期己开了

冇靚囡 起碼都多選擇 多謝師兄分享報告

footworkextreme 發表於 2020-3-14 01:27
是咁的,疫情忍左一段時間,今日細佬真係忍無可忍,剛好經理早幾日也告知重開,囡囡也不算少,特此走一轉皇 ...

最紧要唔使实名登记。