[芭提雅] 愛在瘟疫蔓延時 (上) boyztown 男agogo, bollywood 印度agogo

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

武肺令到 人心惶惶,好多人都唔敢出去玩,更何況充滿體液交流既夜遊活動,再加上泰國政府不斷彈出彈入,好多人都唔敢去。但呢個時候,占士兄生死由命 富貴由天,堅持出征,點解呢,因為3月正是占士的踏入三字頭既大日子,點都要賀一賀佢。
出發當天,正是網上發文香港入境需要隔離14日,而當日早上好多人已經無上機,下午去機場,地勤人員都表明一定入境要隔離14日,但我上網睇,到步人士都順利入境,無需隔離,我就決定都上機。

當日機上香港人目測只有兩三成,反而好多笠頭巾人種上機,佔最多數。

到步並沒有係香港講到咁嚴重,只係要晒時間填多一份健康申報表,量體溫,係平時張入境卡打又個印,成個過程好簡單,隨意,唔係想像中咁嚴謹,而本身要填表既國家list都有十幾個,香港只係新加入list。
到步直到芭堤雅,當時感覺其實無太大影響,依然人頭湧湧,係比例上少咗亞洲人,但依然8點要去walking street,馬路都係塞車。係曼谷機場多人戴口罩,出到去都唔係咁多人有用。
IMG_20200306_170342.jpg IMG_20200306_171530.jpg IMG_20200306_172253.jpg

咁啱朋友都係泰國,佢同佢泰國女朋友一齊,三行人一齊去玩。同朋友條女講去agogo, 問佢可唔可以比我個fd請女drink,佢話ok, 口裡ok, 當然我朋友唔敢。
我就話去完女agogo, 去返男agogo, ok? Fair fair, fd女朋友話ok,fair 就ok。咁我講明,你去男agogo要請drink,唔係只係睇。fair , 咁我朋友就可以安心d去女agogo請drink。
而我朋友答我,fair既話,應該係去男agogo, 佢同佢女朋友都各自叫條仔落黎請drink。
Soi 13 可能大家都無咩去過,入面有個boyztown, 有男agogo,同男色情按摩。fd女朋友原本理直氣壯去(因為同我fd鬧交),去到愈行愈入就由行第一個變到縮到去最後,我地就去一間睇落最大型既男agogo,男agogo既收費係貴,最低一杯drink 360b, 叫仔落黎請drink都係360b一杯。
入到去原來客7成男,3成女,d女既客幾高質,大部份都食得過。見到台上有d小白臉比人叫落黎,向後一望原來係鬼佬叫落黎,我同我朋友睇到係咁笑。
每一個鐘都有場show,唔係show果陣,女agogo就輪著跳舞呀,衰d果d就好似搭地鐵捉扶手咁,而男agogo就一次過所有企晒係台上,而大部份係著tshirt牛仔褲,就係插著個袋企係到等人叫,我見都好似無咩眼神交流,唔會好似女agogo咁。
會有兩,三個係側邊著底褲跳舞,但會跳果d都好撚基,台上面插袋企果d正常d。
到show time都係跳舞表演果d,到最後一個環節,d仔會著好透底褲,而個個都係覺醒狀態,有d表演下體舉啞鈴。係無刺激既情況下,個個都覺醒,食藥都要有刺激先會硬,我諗佢地都係打針,最後佢地會衝晒落台,比d觀眾去揸,目的就係拎tips, 呢個時候fd個女朋友縮埋一舊,我地係咁捉佢隻手去揸,佢係咁叫都唔敢揸。我朋友不嬲都夠癲,我朋友揸下試下先,之後都叫佢女朋友去揸,無所謂,佢女朋友只係縮埋一舊,咁我朋友揸完一個比咗100btips, 就吸引一大批過黎我地呢台,而d agogo boy係無差別攻擊,連我都想用棍扑我,呢個時候我confirm,我鐘意既係人妖,男既我完全接受唔到佢地想無差別攻擊我,但我朋友就多d黎密d手,d仔已經包圍佢果邊,d agogo boy用巨龍係度棒打fd 女朋友隻手隻腳,佢驚到係咁縮落我fd度。笑到我,原來鬧交咁就可以立刻好返。
之後我地問fd 女朋友睇中邊個,佢就睇中咗一個韓仔look。我就幫佢叫落黎,之後我個fd坐開比佢自由發揮,fd 女朋友好怕醜,叫咗落黎都唔知點,係咁叫我搵d野講,唔知講咩,好尷尬,我話你兩個泰國人講泰文都唔知講咩,你玩我呀。
佢地兩個全程都好尷尬,講一句答一句咁,fd女朋友係咁望著我好似想我救佢咁,gogo boy插著袋咁傾下計,又無攬又無拖手,就咁傾咗十至十五分鐘傾,就一杯360b既drink, 男agogo睇黎幾唔抵。同時,我個fd都話要坐返個,台上面有條仔,個樣柒柒地但又係咁chok樣,柒撚到笑,我個fd就叫咗佢落黎坐,因為佢啱啱都有份無差別攻擊我朋友。咁我朋友只係同佢吹下水,無身體接觸既。

一齊玩完之後,去側邊有間叫Bollywood,印度agogo, 炳嫂側邊有間印度agogo, 呢度都有間印agogo。
入到去,呢度一個時間只有一個印度妹跳舞,目測大概4,5個,只有一個後生靚,其他都係老d或者肥。
大家都見開通常扔錢既都係中國同南韓之爭,但係呢度,真係有錢既印度佬先係上忍,中國南韓都比下去,有個有錢印度佬發出金錢手裡劍既誇張程度,係每條女都會扔一千,佢去落order要特定既歌,又扔兩千,目測一條女佢都扔最少三千B, 只係兩首歌既事,我都有見過中國佬扔100b,但持續性既20b金錢雨,我都未見過扔得咁誇張。不過佢使咁多錢,都係d女跳舞會對著佢跳,行埋d跳,但d女係唔會陪坐,純跳。

日頭fd 女朋友車咗我地去Naklua Fish Market,我之前都去過,但都唔知點玩就放棄咗,呢度一邊街市一邊就提供煮食服務。最重要呢度明碼實價,唔會食海鮮價,當日買一kg最大size既蝦都係350b 1kg, 最大size既瀨尿蝦都係四百b一隻。煮野食搵最近街市第一間就得,烤1kg蝦,2隻大椒鹽瀨尿蝦都係收70b煮食費,又平又好味,好過去布吉果個海鮮市場。玩完之後,朋友返曼谷,我自己自修。

C兄真係勇
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 comeonjames ##1 的帖子

勇者無所懼

我都買哂野不過返香港要隔14日會變28日後先唔飛....

勇者無懼探索精神CHING長玩長有

師兄食得開,咁多氣巨龍唔岩
要食妖果條,真係陰敬陰敬

回復 comeonjames ##1 的帖子

Boy"Z town经过門口几次,因順路搵炳嫂,但始终吾敢入

感謝分享
Boy Agogo
玩法

勇者無懼

多謝占士兄勇者鬥巨龍報告

另外想問,間Bollywood係上空場﹖全裸﹖泳衣﹖
在下對屁股通常好好肉的印度妹好有興趣

電影睇果d印度跳舞露臍服裝,我諗文化宗教關係,唔會著得咁性感,佢地連陪坐都唔會

這種時候就乖乖在家..到處跑也不曉得是你被害還是你害人家

Reply comeonjames ##1 Add Thread

勇者無懼.. 長玩長有.. thanks for sharing

CHING 我俾條女帶過去D LOCAL男KARAOKE, 都係排排企係度人簡, 不過就冇SHOW睇, 點左落黎都係陪你唱歌飲酒吹水, 所以都係得D LOCAL客去, D 仔又77 地, 老實講唔係幾接受得到

comeonjames 發表於 2020-3-18 22:59
武肺令到 人心惶惶,好多人都唔敢出去玩,更何況充滿體液交流既夜遊活動,再加上泰國政府不斷彈出彈入,好 ...

真係多姿多彩嘅人生。三十而立。

三十而立 勇者無懼
出反前無人拉你唔比你去咩

comeonjames 發表於 2020-3-18 22:59
武肺令到 人心惶惶,好多人都唔敢出去玩,更何況充滿體液交流既夜遊活動,再加上泰國政府不斷彈出彈入,好 ...

睇占士兄文,好有深度旅遊感覺

好好笑,thx report😂

ka_yiu 發表於 2020-3-19 09:58
CHING 我俾條女帶過去D LOCAL男KARAOKE, 都係排排企係度人簡, 不過就冇SHOW睇, 點左落黎都係陪你唱歌飲酒吹 ...

7成柒 但3成ok 有d整完容 又高大又白又靚仔