[芭提雅] 愛在瘟疫蔓延時 (下) 和我結婚吧 (長文)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

朋友走後, 我回復正常到女agogo, 入到間bar見到條女又白又高,靚算ok,唔算超靚,叫咗落黎請drink,玩咗陣女女叫我paybar,我諗咗一諗,想但又想再出街睇下先,呢個時候女女話pay bar long time啦,我話我唔鐘意long time, 你6am就走就無謂啦,女女話唔係,我想佢幾點走都得,d女要早走因為有男朋友有屋企人,佢兩樣都無,陪到幾點都得,再問一問價barfine after 12am 1500b 女4000b 聽落又幾抵。當時11點,但呢間係我呢日入既頭一兩間bar, 我想出去再玩下先,我同女女講我pay bar, 但12點後再黎,女女話你肯定講大話,唔會再返黎,我話唔係,佢話咁你先pay bar咗先,12點再黎ok。之後我就先付款,去其他bar玩到12點再返去。
Pay bar 返到去,因為佢係中越混血,又高又白,佢好鐘意自拍,一路自拍一路話自己好似人妖, 一路話好熱,就完全唔怕醜咁除晒所有衫走黎走去,見到浴缸就主動話要一齊浸,又叫我去買啤酒零食去慢慢過呢一晚。

主動要求一齊浸浴缸既女真係唔多,我間酒店仲係d普通平酒店,唔係向海景既靚浴缸。佢一路浸就好似av咁用腳劣我巨龍,我既m屬性比佢覺醒咗,

叫佢快點踩我吧:P:P

沖完涼上床,女女絕對係享受做愛既一種,而唔係趕著交課,想我快d射完事果種。
幫佢奶鮑,仲會話好舒服,話我係professional要我奶耐d,禁我個頭落去幫佢奶。當然要佢幫我含,佢都做足奶袋底,長時間,佢技巧好好,話係人妖fd拎條香蕉黎教佢。屌到好多水,佢話個套頂著佢痛,問我唔用得唔得,佢話佢成日做檢查無病放心,而家既我,無怪味當無事,武肺都未驚得咁多,環屌都無得驚咁多。
無套入因為應該好多水,一入女女個表情已經變晒樣,話好唔同,當我加速,女女舉起手指數1,2,3 我都要射,便拎出黎射,數1,2,3 係佢既高潮倒數,我都同步完成,難得既“一起來"。
完事後一齊訓,佢鬧鐘都無較,睇黎真係陪到幾點都得。
訓到下午起身,問女女去邊,佢話要去動物診所幫隻狗仔沖涼。問我一唔一齊食野,之後我揸電單車車到去佢屋企,拎埋隻狗就佢揸車車我去診所先。

我fd女朋友揸車好癲,會成日雙手離呔跳舞。而我呢條女更癲,除咗跳舞仲會雙手離呔,仲會一路揸車一路撚狗同撚我巨龍。
之後去餐廳食飯,呢間餐廳從未黎過,食日本野裝修都幾靚仔,雖然食物一般。而呢個癲女餐廳職員問佢邊度黎,佢答佢係曼谷人,之後指著我,hong kong, corona。
IMG_20200309_143500.jpg IMG_20200309_144157.jpg

之後接返隻狗,搞好晒都下午4點幾,佢就車返屋企話要沖涼執屋準備返工,問我今晚搵唔搵佢,我答佢無錢唔搵,佢話唔pay bar請兩杯drink都ok。見佢Lt真係陪咁耐都唔好意思拒絕。
因為我係再之後一日生日,我保守d諗著佢都ok,打算生日會搵佢,如果呢日都搵佢,就變咗日日都搵佢,所以呢晚唔想pay bar佢。
到晚上,守諾言去搵佢,請咗兩杯drink,我話我走啦,我聽日先pay bar你,佢話我講大話,我話真架,佢又叫我咁你而家pay咗聽日既bar先啦,咁都有?!咁我本身真係諗著搵佢過生日,佢話佢買蛋糕同我慶祝又驚我放飛機,結果我就今日pay了聽日的bar,佢叫我聽日11:50pm黎。
作為一個泰國版元老,二字頭有一半既時間都沉醉係泰國。生日點都要一次係agogo過。
時間黎到十二點,agogo音樂變成生日歌,女女端出了生日蛋糕,agogo bar入面既女都拍手掌,而呢次既主角,竟然係我。見就見得多,但係agogo為我慶祝生日都係第一次試,係開心既,特別係對於熱衷agogo既我。

女女話今日咁開心,就來者不拒,係咁請drink啦。下...... 原來係騙局,我絕對唔係土豪,會派錢係咁派drink果類客,mama侍仔我都盡量唔會請,但呢日女女話生日,無所謂啦,結果係咁請係咁請,成枱都係drink, 我面有難色,女女話我比兩千ok,其他全部佢比,結果埋單4千幾b,佢話係佢d錢度扣。我之前報告都講過,諗唔明泰妹諗咩,扔20b衝著去拎,tips一百幾十都咁緊張,但有時呢d幾千幾千仲豪過我。
玩完之後佢揸車去我酒店,都話佢性格夠癲,佢原本著裙,但因為要揸車佢要換褲先揸到,就係停車場,見周圍無咩人就當街除咗條裙換衫。之後揸車返去,遠處見到.....pk啦有黑警road block,停車熄匙車牌身份證,check醉駕,拎著個吹氣測試,死啦,聽到女女個口氣好戰鬥格,黑警都係,氣氛緊張,吹咗次氣,叫女女落車拉埋一邊,叫我係車等。呢鋪大獲啦,印象中泰國醉駕藥駕係好大件事,唔係好似無戴頭盔,無牌駕駛掌心雷就搞得掂。我立刻上網search泰國醉駕要罰咩,又罰錢又坐監喎,今日因為我間酒店遠,而叫女女揸車既,結果搞成咁....唉。
之後女女笑著咁返黎話,無野呀無超標呀,.....頭先明明先飲完五杯tehquila...到底飲幾多先會超標。
有驚無險咁之後返酒店,女女叫肚餓話要食麵咁佢就揸車周圍搵,兜兜轉轉又返road block, 仲有講有笑問黑警邊度有麵賣,凌晨兩點,仲等我啱啱嚇死。
食完野返酒店,因為我生日轉咗酒店,生日就轉間靚野。女女話間房靚,因為酒店有大型水上樂園,一早叫咗女女帶bikini, 佢就係度試泳衣。咁上下就再環屌啦,搞完都天光,我話快d訓啦,我地訓兩個鐘起身去食早餐,因為我見五星酒店就專登卜早餐,食完再去水上樂園玩。女女話唔訓啦,今日生日就玩盡佢,我話我真係好眼訓,頂唔順,女女就話“難得生日,我陪你,我走咗你鐘意自己訓十二個鐘都得。”我話我好累,訓一個鐘呀,之後都上咗床,佢就玩電話唔肯訓,不知不覺我就訓咗。
電話響起,夠鐘食早餐唔食就過時間,我係咁拍醒女女,佢當然訓到成隻豬咁,叫我自己去食。我特登比多d錢,無幾可住五星酒店就自己落咗去食,食完上返黎再訓返。
到三點幾四點,女女終於起身,我問佢又話唔訓,玩盡佢?又唔食早餐又唔去水上樂園,佢係度撒嬌話真係好累呀。
4點佢就夠返屋企執下野之後返工,我就自己落去玩水。
講講呢間酒店,centara grand mirage beach resort pattaya,相信大家都知邊間,呢間酒店設施就正啦,水上樂園真係好大,房既景就一流,我生日仲會送上蛋糕,但...我一定唔會再住
1.        收過路費1000b centara集團以前唔收,而家都收
2.        五星房就靚,但個沖涼位極細,我係芭堤雅住過最細既浴室,浴缸都冇
3.        我係centara 金會員,要一年住30晚先有,寫明會員有free upgrade 我先次次住centara , 結果同我講金會員係無,要白金先有,但網頁寫金會員就有
IMG_20200310_181327.jpg IMG_20200310_181345.jpg IMG_20200310_182533.jpg IMG_20200310_150743.jpg IMG_20200310_205055.jpg IMG_20200311_175113.jpg
如果唔玩設施,隔離cape dara間房靚好多。住一次就夠,但呢度間spa,係我去過環境最chill,最有氣氛既一間,入住有7折2200 90mins抵做。我去咗兩日,一日就按得好,一日就麻麻,所以都係撞手神,但氣氛體驗,係我去過最好,就算唔係住客都可以黎。

IMG_20200310_204208.jpg IMG_20200310_204254.jpg IMG_20200310_204331.jpg IMG_20200310_203836.jpg
女女返到去,因為佢其實一直都同其他仔chat緊,佢又見到我line以前好多女。問我今晚搵唔搵佢,我話唔搵i miss you but hurt, 之後佢叫我del佢,仲block埋我,我都無理佢。

翌日傍晚佢無啦啦問我佢做錯d咩,咩叫i miss you but hurt, 傾咗陣問我一唔一齊食飯,之後佢返工,我話ok啦。
小插曲,我揸大膽電單車泊車撞咗落一架電單車同hi到小小架的士,佢地係咁叫報警,因為我無牌我驚會好大件事,我話i pay i pay, dont call police,肉隨針板上佢叫幾多我都要比,結果電單車賠4000 的士1000 我自己架車 1750 破財擋災
之後我帶著陰影,穿插小路避開黑警身影,揸電單車去到佢屋企,佢再揸車車我去食野,呢次帶埋小狗去。原本話walking street食個快飯,點知就去有草地既餐廳,可以帶上寵物既餐廳,慢慢食晚餐。
食完飯都9,10點,我心諗你唔使返工咩,之後佢話而家返店pay bar,之後食水煙ok? 原來又係騙局,食飯原來係附帶pay bar,不過我都無所謂,有劇情發展咪去囉。
入到佢間bar打算飲一兩杯drink, 放低兩千barfine就走,但女女又開始神經刀,已經唔係出金錢手裡劍,已經出到金錢螺旋丸手裡劍,不斷請drink, 請到既程度係一張枱都擺唔晒d drink, 呢個時候我個下巴已經跌到落肚臍。佢見到我咁既樣,同我講佢比錢,佢請完一輪,又諗著請多輪,我望一望張單,已經四千幾,我同佢講,四千幾啦,你好多錢?佢笑笑口話“係咩?咩已經4千幾”佢繼續,最後total張單七千幾,剩係drink,都7千幾,咁大個仔都未試過,好彩佢最後真係自己比。都唔知佢諗咩,問佢,佢話mama, manager對佢好好,所以要請,話佢一日要夠7杯drink,唔係會扣錢,咁多日陪我唔夠drink, 所以要買自己drink夠數,但佢陪我LT我都係比4000, 請一次drink 7000, 貼錢返工搵到錢咩。
IMG_20200312_223935.jpg IMG_20200312_224627.jpg IMG_20200318_194944.jpg
之後我地去食水煙,原來walking street m記 側邊有間俄妹agogo再行入有間romantic garden 環境幾好可以食水煙飲酒,但當日話黑警查鋪,就無水煙提供。就係度灘吓,傾下計,影下相。

IMG_20200312_233332.jpg IMG_20200313_010346.jpg IMG_20200313_010413.jpg
搞完一輪都凌晨時分,揸車去返佢屋企,我又轉咗酒店,問我間酒店可唔可以帶寵物,我話唔得,佢話咁啱啦,返屋企接埋隻狗先,無人照顧.....你無聽錯呀嘛 我話唔得喎。不過我充滿愛心既小雞蟲,點會忍心小狗獨留家中,講漏咗女女架車係最新型號既靚車,裝狗既袋都係LV袋,手揸三部iphone 11問佢點解咁有錢,佢話全部都係前男友送。

返到酒店就偷偷拎埋隻狗入房,佢話要交passport去counter ,我叫佢唔好搞咁多野,一陣比人收joiner fee charge,比人發現隻狗就煩。佢又唔肯,話mamasan一定要佢地咁做,我就叫佢唔好搞咁多,係lobby大大聲用泰文傾計,d staff就唔會主動走埋黎搞我。
上到房佢帶足裝備,比狗屙尿既紙,唔會有味,佢隻狗又無咩甩毛,所以唔會比人發覺。
佢隻狗出街唔使狗繩自動跟主人,狗仔由一開始見到我係咁吠,經過咁多日相處,變到開始會跟我,當我係半個主人,最明顯係,如果女女打我,隻狗會衝埋黎吠佢。我打女女,狗都會過黎吠我。女女,我,狗,就好似一家人咁。
望著隻狗仔灘咗係我張床咬緊粟米,我望著佢心諗,武肺下我相信政府唔使驚,封關隔離14日唔使驚過咗黎,環屌中出,無牌駕駛,坐醉駕車,帶埋狗入酒店,不斷越規,諗諗下都幾癲線。
女女問我,聽日不如去影相,我問佢影咩相,佢話影結婚相..... 我一臉問號,無聽錯呀,係結婚相,我其實又無咩所謂,有同泰妹既結婚相幾好呀。有咩用途呢,大家都知入境處因為太多泰黎賣淫,會落機就check,無合適理由就拒絕入境,所以女女想要我地址,合照,結婚照,就可以黎香港,我估係咁,但我又無人無物,其實就算比佢拎黎過橋都無咩所謂。可能我太熟泰妹,陰謀論,因為佢有無數個line,fb acc, 佢又係咁post 我d相fb,想營做一個同我拍拖既acc,方便黎香港。

佢問我影唔影,影就聽朝9點去卜,我唔想掃佢興就答好好,但心諗,要錢又早起身,不了。
結果又環屌完大覺訓,訓到下午先起身,睇一睇佢line原來都見到佢同另一個人都講緊同樣既說話,我問佢到底有咩陰謀,就老實答我想去加拿大浸咸水讀書,重新做人。但泰國人去好難,話如果有經常入境香港紀錄,有香港男朋友既背景就容易得多。咁其實我又無咩所謂,又唔係假結婚,對我黎講都無咩損害。
但問題係,佢係fb post相,全部都hast tag hk conrona 咩受感染第幾日,同mamasan 講我,我花名變咗conrona,傻鳩唔抵幫。時間都黎到最後一晚,因為搵咗佢太多日,我有其他女想翻食,就唔搵佢,話無錢。最恐怖既係,大家都知baccara, light house, shark, happy agogo其實都係同一個集團,而我去其他agogo, 坐過咩女佢都知道,因為佢識好多人。而有另一間bar 既mamasan連我巨龍照都睇過(因為之前pay bar過另一條女佢影過我巨龍相send比mamasan)見到女女同mamasan搭晒膊頭都知出事。另外去一間bar, 走果陣mamasan捉著我問我女女係邊,你唔係日日都同佢一齊咩,嘩屌,周圍既人都識佢識我既。以後我都唔會再去佢間bar, 因為我係眾人眼中係一個會一晚一個人買7千b既豪客,好難立足呀。
圖就唔敢post太多,自行ff吧。

時間來到行程一大半,已經到泰國7,8日,我只留在芭堤雅。第一日我話根本感受唔到太大分別。但而家去旅遊熱點餐廳,熱門時段我以前黎過,根本一位難求,有得坐好坐,唔好再諗選位。但而家係空到任你坐,而坐上客由中國南韓日本香港,變到大部份泰國人。而係walking street 9點入baccara, palace係竟然可以任你坐,baccara關了第二層,我第一日到步都仲係palace插針都插唔入。walking street都有唔少agogo已關燈唔知執咗定暫時停業。palace既女同我講唔想返工,都無客,又叫我唔好走,我走埋無人比錢佢。而係曼谷baccara最後一晚,9點入到,平時地下果層搵個位都難,而家係全場只有五枱客,9點喎,而第一次係baccara請drink,d女竟然慢慢坐,一d都唔chur,short time仲有時間肯陪我去玩下先,唔使趕頭趕命。有新聞去club共用酒杯出事,最後一日出機場,未曾見過泰國新機場如此人煙稀小,去機場既mrt, 9成人都已經戴上口罩,氣氛緊張。我班airaisa都取消咗,要臨時卜cathy。
係我離開泰國後,開始爆發一日三十幾人確診,大家都知政府都強制要曼谷夜遊場所關閉。
占士兄可以話係捉到尾班車,亦都走得切。天佑泰國,祝大家身體健康。以上占士兄疫症中既報告,同時不再希望再出疫症報告,世界回復穩定,潑水節預定既十一日泰國之旅都無啦。

最後現時既泰國, 未見過如此悲壯, 希望疫情盡快過去, 圖片取材於網上
90243219_3219077874793037_978938212011474944_o.jpg Screenshot_20200318_224734_jp.naver.line.android.jpg Screenshot_20200318_224750_jp.naver.line.android.jpg Screenshot_20200318_224755_jp.naver.line.android.jpg 90522769_10156807286002321_3825773107101040640_n.jpg 90356506_10156807286082321_3718273352742207488_n.jpg 90392375_10156807286022321_9138914236578136064_n.jpg

搶頭香!
真係引人入性呀!
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 comeonjames ##1 的帖子

Ching黑皮波斯哋

真係好長

我一直都已為淨環屌 睇到最尾先知中出埋

回復 comeonjames ##1 的帖子

師兄個行程好精彩,中出泰妹!

ching真係勇士.不過你d膠次次都好精彩

centara grand mirage beach resort pattaya
真係好隔涉、上次住出入都要叫車、每程100-150B、
好彩師兄你揸電單車

comeonjames 發表於 2020-3-18 23:18
朋友走後, 我回復正常到女agogo, 入到間bar見到條女又白又高,靚算ok,唔算超靚,叫咗落黎請drink,玩咗陣 ...

謝謝 James 兄精彩報告!

中出 bar girl, 好勇呀   Take care.

comeonjames 發表於 2020-3-18 23:18
朋友走後, 我回復正常到女agogo, 入到間bar見到條女又白又高,靚算ok,唔算超靚,叫咗落黎請drink,玩咗陣 ...

真係精彩,下集比上集更精彩。

本身都仲想下個月去,但原來潑水節都無左

C兄真係豪客

師兄生日期間,系咁既時勢下,還可以有咁既性福,人生一樂也

daniel.k 發表於 2020-3-19 11:09
本身都仲想下個月去,但原來潑水節都無左

師兄幾耐無睇新聞 而家冚球剷

To score any room upgrade, you have to be the top tier elite member.

hangten 發表於 2020-3-19 12:08
To score any room upgrade, you have to be the top tier elite member.

金會員上網睇有
結果咩柒都冇

精神爽利啦 師兄真係好人👌🏼兼好運

回復 comeonjames ##20 的帖子

I used to be a Marriott Platinum and Intercontinental RA.  I know how it really works.

好好睇....比較想知CHING返左黎之後仲有冇同條女聯絡, 我個人覺得CHING應該幾鍾意條女