[至佳女主角] USB巨乳之花 北角新女Suki,按摩高手,簫塞豐乳中爆射,骨精必上!

簽到
名稱: Suki專業推拿
地區: 荃灣
網址: //141-hk.com/zh/A44850-北角-樓上骨-Suki專業推拿.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

打工仔日捱夜捱,最希望收工之後,
搵到個手勢好嘅技師揼靚骨,順便解決埋生理需要。
事先預約咗按摩高手,北角新女Suki,如時去到佢工作室,
開門一見,ok斯文靚女,高貴有氣質,大
粉波波又白又挺,笑容甜美,
比我好fresh嘅感覺,anyway就係好中意,
入房後,Suki笑容滿面熱情如火殷勤招呼,
主動粘埋我攬身攬勢,小弟衰咸濕不斷同佢攬攬錫錫,
忍唔住一手揸落去雪白大波,
係咁搓揉一番,軟綿綿咁好有手感,
爽到佢呻吟起來主動幫我除衫沖涼,
沖洗完上床先按摩,開背有板有眼,
Suki東方棕泉大場出身,好夠力水,
揾穴又準,好鬼舒服,邊按邊傾計,
氣氛好好,手勢相當好,
唔使一陣就已經令我爽到震,
推油真係好舒服暢快,
推肩,推背,推腰,好用心去爲我推鬆全身,
加上適中嘅力度,推穴位嘅準繩,
不但令我舒暢無比,推完疲勞全消能量十足,
推前列腺時更出現強烈生理反應。
Suki邊推我邊搓對大波波,真係鬼咁嘆,
囡囡服務好超值,雪白大波超震撼,壓住我好鬼舒服,
玩日式BM,雪白巨乳波推擦背兼夾腸仔,
三重奏,真係好過癮暢快,碌野不斷膨脹,
再來簫塞豐乳中爆射出來,射咗好多精華素,正啊!
巨乳技師,正到無朋友
揼骨聖手
回復 JianLu ##1 的帖子

Always loved a good massage
一定要試試
多謝分享
多謝分享!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 23:46