3.18東方皇堡一遊

名稱:東B
場所種類:桑拿
消費:$5000以上

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

聽信了東b經理話有30囡囡,結果一過去全場只得10女,K房扣住6囡囡。 只剩4只讓我選,當時就氣炸。經理看出我的不滿才放了兩個韓國妹出來讓我選。 萬幸韓國妹都食得過,唔辦法只能強上韓國妹,不選都要交1600淨桑。韓國妹的服務都唔錯,可車可食鮑,結束後時間有富裕還有小小的massage,做到電話響。因第一次表現不好,後面都有找她再返食一次,證明自己的實力
其實宜家囡囡少,師傅工都少!因選了2次有2個師傅工送,當時已是凌晨1點50多,越南師傅工話2點收工,集體罷工 經理也只敢說她們幾句,毫無作用。直接不要這個師傅工洗澡埋單!埋單我看都有加5%的政府稅,但新聞都話澳門政府這3月免征娛樂業政府稅。既然不交還有我啲客戶收

Ching這時勢都玩得豪放 佩服佩服
回覆 讚好 不讚 使用道具

泡菜兩炮吾化算,但遇到心頭好就無所謂,又有88折

多谢师兄分享!希望能早日恢复正常

Thx ching report

之前去東方皇堡

的確是桑拿與KTV混囡

同一批囡囡

桑拿客人是在小水池邊圓桌選秀

KTV客人是出去到結帳櫃檯那邊選秀

讓我搞不清楚到底有哪些囡囡是桑拿可以選的

後來去結帳

聽到兩位講粵語的客人跟櫃台爭吵

說KTV囡囡只坐KTV的檯而不願出街...覺得受騙

(我粵語會聽少少....聽到關鍵字可以知道大意)

ra1zfk 發表於 2020-3-19 12:50
之前去東方皇堡

的確是桑拿與KTV混囡

B店的囡人人可選,桑拿場的囡吾会只坐枱,因收入極低,賣坐不賣身真係未遇過,D客無小费又吾上佢鐘囡囡最憎。K房客,囡囡会入房俾客人揀,一般都是熟客及較願花錢,之前也先通知好經理。每个坐枱收费,所以可能会hold住一批女的。我聽過有人一次hold住40几个的,散客就只能等又等,所以好多人会complain.最后当然得罪不少客人。出街应該公司会收上鐘錢,你包佢一晚係房過夜都得,但聽完價錢应該極少人会去馬。

k1k1k1k1cc 發表於 2020-3-19 12:08
國產囡囡實在食唔過,超模都被KTV扣住!

下星期应更少選擇,等侍師兄下次出精報告

wongwingkin 發表於 2020-3-19 13:11
下星期应更少選擇,等侍師兄下次出精報告

此店已拉黑,唔會再去

k1k1k1k1cc 發表於 2020-3-19 11:46
聽信了東b經理話有30囡囡,結果一過去全場只得10女,K房扣住6囡囡。 只剩4只讓我選,當時就氣炸。經理看 ...

現在去跟本同疫前是兩回事,以前熱熱鬧鬧,有遊戲玩,有乾濕蒸,啲囡囡多又有祖記,可以玩一晚都好充實,現在純拍拍攪嘢女又少,收同一價錢真的去唔過,又怕領嘢要公告天下。

現在真的去唔過......價錢貴...囡小...純拍拍拍洗咩咁辛苦過大海一轉~~~

如非必要都係無過去玩住。而家桑拿場囡少選擇,其他配套交通咩都唔方便 同一樣既價錢,差一截既體驗又何苦呢..

Kanetaker 發表於 2020-3-19 14:17
如非必要都係無過去玩住。而家桑拿場囡少選擇,其他配套交通咩都唔方便 同一樣既價錢,差一截既體驗又何苦呢..

Ching講得好 一樣收噤貴但囡少又有風險中招 吸引力真係大減

多謝師兄分享

k1k1k1k1cc 發表於 2020-3-19 11:46
聽信了東b經理話有30囡囡,結果一過去全場只得10女,K房扣住6囡囡。 只剩4只讓我選,當時就氣炸。經理看 ...

CHING提供下面張相係乜房?
好清簡唔似一般按摩床

mcdullpig 發表於 2020-3-19 16:34
CHING提供下面張相係乜房?
好清簡唔似一般按摩床

police and prison

vv--vv 發表於 2020-3-19 13:27
現在去跟本同疫前是兩回事,以前熱熱鬧鬧,有遊戲玩,有乾濕蒸,啲囡囡多又有祖記,可以玩一晚都好充實,現在純拍拍攪嘢女又少,收同一價錢真的去唔過,又怕領嘢要公告天下。

有無人去過A場果邊,情況如何?

回復 k1k1k1k1cc ##1 的帖子

$8237
Ching

價錢太貴....我食吾起