人又後生又靚女又玩得,果然非同凡響,真係好值得捧場

簽到
名稱: Spring Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43213-尖沙咀-水療SPA-Spring Spa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Spring Spa今期火紅,,但見有好多師兄都對間場讚口不絕,好嘢當然要試吓!執輸行頭慘過敗家,到時同班老友坐埋,個個都話試過Spring Spa點好點好,我就無嘢講,點得架?上到去見環境不錯,乾淨衛生方面做得幾好,講了要做Spa,就安排了Spa給我,房間都幾闊落,例牌過水先,等了一陣一位靚靚技師到了,鵝蛋面,五官幾骨子,眉清目秀,好有女朋友feel,緊身衫下雙峰凸出,睇落都唔細,皮膚白滑,中等身型,好Like呢種型嘅女仔,令我嗒晒糖,問佢叫冰冰,只有二十出頭歲,青春無敵,冰冰首先按背,起手有功架,功夫唔錯又幾夠力,全身由頸到手腳都有照顧到,懂得按穴位,過程好認真又細心,中途不時同我傾謁,但唔會渣流灘,態度真係唔錯,咁後生又咁好骨技,仲有態度好,試問去邊度搵?之後推油好用心又幾到位,由其推背,腰以及淋巴腺,夠認真推。我其待嘅掃股來了,冰冰手勢好似蜻蜓點水,若即若離,哩種手法真係釣晒胃口,痕癢難耐,轉身時我已急不及待,做男人會的事,對手齊出,上下其手,冰冰 含情默默接受我嘅挑情,真係Bar都比我除埋,但下路就不能強求,我地互相摸來摸去,全情投入,我堅持咗陣間就火山爆發,玩得開心過足手癮,搞到我好舒服。冰冰有骨功底子,人又後生又靚女又玩得,果然非同凡響,真係好值得捧場。
WeChat 圖片_20200321104618.jpg WeChat 圖片_20200321104622.jpg WeChat 圖片_20200321104604.jpg
好正呀!

多謝推介,值得捧場
謝謝師兄分享😍😍
多謝分享
好靚女
好靚
多謝分享
Thx for sharing
多謝分享
Looks very tempting
謝謝師兄分享
靚女喎!多謝分享