在假日裡亂世作樂 只要有《妳》有哪關闖不過 假日~Zoe

456 元錢 回覆本帖可獲得 38 元錢獎勵! 每人限 1 次
名稱: Holidayspa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43119-尖沙咀-水療SPA-Holidayspa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

疫症橫行 每次去玩都要好小心,由以前既每兩日一次 到依家每個月先一次
每次都好重要,我要既唔係一射咁簡單。而係要最精彩既一次,做左幾日功課,決定係星期六一試假日 Zoe 比約定時間早左小小,開門既靚女身材幾吸引,有D衝動想轉人,不過約左就算啦,之後入房先沖身,我戴住口罩玩,希望唔好嚇親佢

搞店之後主角Zoe 就入黎,簡單幫我抹下背 真人比相更細粒 眼大大 身材比例幾好 係我鐘意既類型 可惜已成人妻 ,先瞓低嘆下 手骨絕對不會懷疑 晚晚幫老公按,點都夠力,而且好知道男人最攰既位置,Zoe 都真係幾怕羞 不過大家閒話家常都幾開心,可能知道她已成人妻,大家都無特別既衝動,一邊按一邊享受一邊傾訴內心事

我本人對 Nuru 就唔太感興趣,不過我照做Nuru 要走油 ,Zoe 先將衣服除光 然後係我背後慢慢吻上來,由腰到頸再到耳 我忍唔住向後望下佢,點知比佢禁住玩,大家都放鬆左 我趁機會轉個身,初初睇佢以為係B,依家除左望落可能唔止,人妻對波都吸引D 我慢慢由下掃番上去 ,望住Zoe 個怕羞樣唔知點解落唔到手,我無理由會憐香惜玉 一剎那間既猶豫 又被Zoe 禁番低攻擊,佢食住提子單車攻擊我,我禁住佢個頭示意唔好停 ,我感覺到再係咁我會好快比佢 KO. 我將佢抽起身,我除低口罩先用口還擊,我睇得出Zoe都好享受,可能佢老公唔會咁樣做,然後Zoe 緊緊用大脾夾實我,一上一下,我就一手搓波 一手打井 大家望住大家都將武漢拋諸腦後,不自覺地吻起上來 好快將我一個月既精華去射晒比Zoe

我地出來玩 係咁既時勢 最重要都係要搵一個自己喜歡的,將最好既都被晒佢
我地無急住去沖身 就好似相識已久咁
《平常極奢侈的樂趣 抱著你一夜閒談
明日是假日再也無懼》

《在這亂世愛定你已是人生僅有大志 》《未相信情懷輸給世道 仍在亂世中開花結果》
《如果 這一生只要找得到
      誰陪我每餐青菜淡飯  有哪關闖不過》

多謝你Zoe 係亂世中比我最好的90分鐘

回帖獎勵 +38 元錢

回帖獎勵 +38 元錢

thanks for your sharing!

回帖獎勵 +38 元錢

「Nuru走油」係咩玩法?

回帖獎勵 +38 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +38 元錢

多謝分享!

回帖獎勵 +38 元錢

回復 文天祥 ##1 的帖子

謝謝分享正!

回帖獎勵 +38 元錢

多謝分享Zoe

回帖獎勵 +38 元錢