[尋人] 白加士街長腿美子

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

白加士街長腿美子好耐之前食過幾次,又係靚人妻幾高大樣正服務又好但已經幾年唔見佢廣告,有冇食過嘅師兄知佢係咪已上岸
早一兩個月仲見佢有ad但好似改左名
我都食過幾次,佢眼神係幾淫既
禾刀直過,幾巧
回復 發利Happy老公 ##3 的帖子

都係同一棟,應該同單位卦?只記得係5樓,改名都係長腿乜乜咁
華倫天奴 發表於 2020-3-26 15:15
回復 發利Happy老公 ##3 的帖子

都係同一棟,應該同單位卦?只記得係5樓,改名都係長腿乜乜咁

今日睇過大部分肥呀姐級黎,可能替工掛,有d未行埋去㩒鐘已經自動開門一見燶妝大媽即嚇到閃人
回復 發利Happy老公 ##6 的帖子

近排都係咁啦
等昨天去深水埗一帶,開門50路大媽第一口開價350
我話唔好意思睇睇先,第二口價300,好好服務架靚仔入來試下啦,之後再話250包環吹... 我掉頭急急腳快閃...
華倫天奴 發表於 2020-3-27 19:36
回復 發利Happy老公 ##6 的帖子

近排都係咁啦

太耐冇去哩個場,感覺環境好惡劣⋯⋯加上平時食一仔都係發利,名山同KP環境算好D,不過宜加咁嘅時勢已經冇乜女返工,得返d大媽
回復 華倫天奴 ##2 的帖子

师兄可以pm我吗?记得以前玩对脚都正
chengwingkeungc 發表於 2020-3-30 05:36
回復 華倫天奴 ##2 的帖子

师兄可以pm我吗?记得以前玩对脚都正

我以前都係,尤其呀女會扒床慢慢咁整好張床單,對大長腿加埋個pat好衝動就想埋去直入推車
回復 chengwingkeungc ##9 的帖子

有開工呀
早幾日食完,囡囡仲KEEP到!皮膚一樣白滑
華倫天奴 發表於 2020-10-8 21:05
早幾日食完,囡囡仲KEEP到!皮膚一樣白滑

早排去過,不過冇入,都好多年冇搵佢呀女老左好多
發利Happy老公 發表於 2020-3-25 20:02
改左叫咩名?都係白加士街?

Please pm. Thanks
好想去睇睇

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 03:35