[愛嫖交流/分享] 啜性工作者乳汁

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

IMG_20200331_151225.jpg 我先後H K,及祖國啜個幾多隻鸡乳房乳汁,有冇師兄啜過斜骨及其他性工作者乳汁
这是一种人性的表现,母爱伟大,不能以性去理解
回復 我愛朱纷申 ##1 的帖子

大概十年前了,条斜骨啊姐在我最後衝剌時叫我啜她的奶,有乳汁的

我啜有乳汁的鸡全部C9,一個住徙置區走廊長大.經常見.當年見餵奶乳房相信近百,叫鸡住家菜有奶食
soboy 發表於 2020-4-4 02:36

大概十年前了,条斜骨啊姐在我最後衝剌時叫我啜她的奶,有乳汁的

我舐過同啜過有奶计都係C9生仔閪,四十年前公記房心,個時有奶C9係廿零,個時後生,都要試啜奶.當年叫房心鸡波可摸,唔可以啜蓮,但住家菜有奶C9就俾啜,一來解谷奶,二望番頭客,而H K叫鸡有奶啜就卅年前,官塘公記叫泰妹.大陸最後都十年前危險村足浴
謝謝師兄分享
黄华德 發表於 2020-4-3 08:28
这是一种人性的表现,母爱伟大,不能以性去理解

IMG_20200405_044315.jpg 第一次啜人奶是係新蒲岗公記叫鸡食住家菜 IMG_20200405_045531.jpg
乜味道的?
sklhongkong 發表於 2020-4-5 11:58
乜味道的?

淡淡的

謝謝分享😍
師兄叫雞有奶飲,丶真係未試過
好多年前,一條龍條女可能剛生完,本來諗住抓下波,抓抓下lin頭有奶出,咪啜囉,跟住條女呃鳩我話有毒窩,真係當我傻,理鳩佢死啜咁,好多奶汁,就試過一次咁好彩
師兄一个字勇!
近期有無好介紹呢?升天然兄

謝謝師兄分享
周七七?!
一名64歲姓劉男事主,凌晨因寂寞難耐,到油麻地上海街西貢街附近兜塔企街,最終揀選一名非裔女子,並同意支付肉金200元。兩人其後一同到某大廈單位,至凌晨1時許完事後,發現銀包內兩張500元紙幣及兩張100元紙幣不翼而飛,合其損失1,200元,懷疑被偷竊於是報警。
劉先生表示,衣服當時放在單位大門旁邊椅子,過程中該非裔女子未曾離開,「因為你閂咗門,可能我同佢做緊嘅時候,係我唔知道俾人入嚟攞晒。啲衫喺門口囉,除咗喺凳嗰度。(你有無見過個女人行開?)個女人無行開。(你懷疑係其他人入嚟偷?)係,一定,百分之一百。」
儘管近期武漢肺炎疫情仍然嚴重,但劉先生無懼,「有需要又有咩擔心?你有需要你就要咁做,唔係我都唔會咁樣走嚟呢度,係咪先,仲要搵個叉妹。係我搵佢,唔好話佢兜塔我,企晒喺街度嘛。」
劉先生坦然自己首次來油麻地光顧,又指自己三度離婚,「我唔介懷呢樣嘢,我無對我老婆唔住,離咗婚,我有咁嘅需要,我畀錢,正常交易。」
周七七?!
一名64歲姓劉男事主,凌晨因寂寞難耐,到油麻地上海街西貢街附近兜塔企街,最終揀選一名非裔女子,並同意支付肉金200元。兩人其後一同到某大廈單位,至凌晨1時許完事後,發現銀包內兩張500元紙幣及兩張100元紙幣不翼而飛,合其損失1,200元,懷疑被偷竊於是報警。
劉先生表示,衣服當時放在單位大門旁邊椅子,過程中該非裔女子未曾離開,「因為你閂咗門,可能我同佢做緊嘅時候,係我唔知道俾人入嚟攞晒。啲衫喺門口囉,除咗喺凳嗰度。(你有無見過個女人行開?)個女人無行開。(你懷疑係其他人入嚟偷?)係,一定,百分之一百。」
儘管近期武漢肺炎疫情仍然嚴重,但劉先生無懼,「有需要又有咩擔心?你有需要你就要咁做,唔係我都唔會咁樣走嚟呢度,係咪先,仲要搵個叉妹。係我搵佢,唔好話佢兜塔我,企晒喺街度嘛。」
劉先生坦然自己首次來油麻地光顧,又指自己三度離婚,「我唔介懷呢樣嘢,我無對我老婆唔住,離咗婚,我有咁嘅需要,我畀錢,正常交易。」
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 17:53