[賽後報告] 鳩痕痕,又掛住台灣妹,就翻食簫后大波妹啦!

簽到
名稱: 台灣簫后大波妹
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B21240-尖沙咀-樓上骨-台灣簫后大波妹.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

雖然疫情嚴重,但細佬都要食下嘢先維持到身心平衡架嘛!上到房再見到我舊相好, 樣貌同身材都keep住托弗! 對眼仲係電力十足,白淨靚波凸出, 23吋幼腰, 白滑長腿!入房後, 台灣簫后大波妹一邊傾一邊除衫一邊手多多係我身上上下抽水, 估唔到佢仲認得我, 只係幫襯一次就咁好記性, 我以後一定會繼續多多捧佢場!之後我地車住咁去沖涼房, 佢幫我洗完身就慢慢幫我洗埋細佬, 同我波推, 非常專業, 推推下我細佬就硬鬼嗮! 佢好吹得, 唔止吹水得, 吹蕭仲得, 望住佢好似食雪條咁前前後後咁吹, 啜到成間沖涼房都充滿雪雪聲, 真係好撚淫呀! 吹到我飄飄然, 可能太舒服, 幾野就比佢口爆左...出來幫我抹乾身,上骨床開始揼骨,一路按一路問我力水ok唔ok,加上穴位準繩,區域多數集中於頸,肩,腰,背脊,手骨了得, 又前後上下幫我推油,力度雄運剛勁有力,屬專家水準,技術純熟,兩三手勢推按到鬆,解決頸肩腰痛症,電腦肩,肩周炎,坐骨神經痛問題,真不愧為一流高手,盡情放鬆我心身,最後壓軸出場嘅抓龍筋保健,手柔指巧,好快令到我雄風重現!雙玉手巧輕r patpat,帶有觸電感,騷騷麻麻,細佬又開始有反應,台灣簫后大波妹好主動擒上我個身到, 先狂車我一輪, 細佬越扯越硬, 再同我全身奶錫, 係咁奶lin 頭, 下身, 不斷吸啜我春袋, 含波子, 利尖急鑽我屎眼, 鑽功無可挑剔, 跟住比佢黎個頂級環保吹, 3淺1深, 佢吹蕭個時會用對淫眼電我, 好有AV 痴女feel, 夠姣夠落力, 姣閪越含越興奮, 直至我叫佢先識停口...當我準備男上時, 見佢個閪已經濕撚晒, 我就忍唔住舔吹啜挖下, 有d溫暖閪水不斷湧出黎... 爽死我啦! 佢好主動騎上黎好似打樁機咁下下鋤到底, 感覺佢仲嘆過我! 最後我再男上9淺1深, 快速將成條抽插佢子宮, 終於爆撚左, 出完野仲夾住我條撚唔捨得掹出來... 佢真識嘆!
好正呀!
回覆 讚好 不讚 使用道具

thx for sharing

So sexy

多謝你嘅藝術插圖分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

thx for sharing

多謝你嘅藝術插圖分享

not bad thanks ching report

多謝師兄分享

Thanks report !

回復 mccafe ##1 的帖子

睇相好吸引

多謝師兄分享

好正呀!

大波妺正啊

大波妹