[精兵召集] 疫情集中討論帖 (四)

黑人898 發表於 2020-4-15 02:25
泰國話得都唔好去住,我識個條女等唔到我去,焗住係芭堤雅,初初話唔出街,應該捱得過,今日話明天走,事關呢兩日多咗二百病例,但新聞冇賣,到時開返信幾多,我都係諗住去啲少人海島就算

2百咁多~~佢點知?
我睇官方都係3x~
如果係都真係有排煩
unhappy now....
milkcity 發表於 2020-4-16 00:39
回復 黑色絲襪 ##1 的帖子

師兄,泰航無得全退,有冇話退到幾多錢?係咪hold到2021年全年?

佢官網寫有三個方案
一係延期
二係換成現金卷
三係部分退錢
我都唔係好明等佢覆我email
懷念在泰國的日子。都唔知幾時先至可以去到泰國。起碼等到大多數國家取消入境隔離至得。即係話一就等到有疫苗,二就等到有解藥。仲要係大多數人打左疫苗先可以。諗落睇怕要明年先有機會返泰國。
成日諗如果正式解封, 自己會唔會第一時間狗衝去曼谷, 好矛盾呢

去 都要小心 班鬼佬。。
黑色絲襪 發表於 2020-4-17 01:02
佢官網寫有三個方案
一係延期
二係換成現金卷

你幾時買,
早買可以全退
dddmmm 發表於 2020-4-22 01:06
你幾時買,
早買可以全退

好耐啦
上年十月買
申請完延期留電話電郵都無人覆嘅
過幾日又追下佢先
有得退錢就最好啦
黑色絲襪 發表於 2020-4-22 19:53
好耐啦
上年十月買
申請完延期留電話電郵都無人覆嘅

官網買?
經其他訂機票apps買都退到
係出發前幾日狂炸佢
dddmmm 發表於 2020-4-22 21:31
官網買?
經其他訂機票apps買都退到
係出發前幾日狂炸佢

官網

慘...不過官方係忙到唔聽既
買套票都退到

疫情之下芭堤雅6街派食物

其實唔關夜遊事既,只係純粹分享下,順手都分享下囡相。

雖然戴晒口罩,唔一定係靚,但一定係心善既。

有能力既朋友可以去捐物資(糧、油、水)

多謝收睇

(如果有違版規,那就麻煩版大告知,我一定會改😔)

5146670B-0E32-4281-A776-4E9A618A3153.jpeg 3EFCF344-FECC-4052-9FB4-321865AEEADC.jpeg 6F167C9B-26D1-483E-9139-CF2BDC2BD4B8.jpeg 2F5DBB0D-6EE2-4207-9272-1F95FFEBF604.jpeg EAF3A7CF-4188-4A5C-BDD6-BFF95F39F900.jpeg 4EFBFA3F-38BB-47FB-B5EF-40B1D814EB82.jpeg 19D33A32-64A4-49D8-BCF8-6D9D5F06EE31.jpeg

資料及相片來源:FB
LIBERATE PATTAYA!
回復 190250 ##1 的帖子

善心女女最美麗
最後一個看起來不錯哦
戴了口罩後帥哥美女比例大增
這就是泰國最美麗的風景, 人情
There was never any mass killing of Chinese in Thailand.
I feel comfortable playing in Thailand.
I really feel bad for all those Thais with no food.
ilovejapangirl 發表於 2020-4-24 09:26
戴了口罩後帥哥美女比例大增

哈哈,真的
Johnnyngai 發表於 2020-4-24 11:12
There was never any mass killing of Chinese in Thailand.
I feel comfortable playing in Thailand.
I ...

師兄而家响泰國?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-15 01:54