[其它] 點解咁少人講FISH

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

早3年前去過FISH真係幾好玩,,不過依家好似好少人講起,,,
哩兩年都係越澳日玩得多,,,,
依家韓國有邊間係推荐??FISH仲值唔值得去
問都唔用,疫情大洗牌
可能要重新探路

同意你嘅講法。記得兩年前去首爾D Anma玩在浴室遇見有大陸客,有跟他交談了幾句得知首爾D Anma基本上唔排外有$就玩得。但武漢肺炎弄得韓國也雞毛鴨血, Anma這樣的高風險接觸服務應該會有所改變的。
外國人去Fish Anma 好大機會硬食夏蕙姨。Fish Anma我吊你老母。
疫情過後大洗牌啦
Fish, Best, Donut嗰系店鋪隨時摺得.
回復 cdrom1972 ##4 的帖子

仲記得當年去,白滑長腿,,雖然整容樣同波,但真係唔錯........白滑同長腿加好多分,服務態度又好
不知道韓國現在能不能去
武汉肺炎给搞的现在全球色情业都萧条,韩国更不敢去了。
cdrom1972 發表於 2020-4-19 16:05
外國人去Fish Anma 好大機會硬食夏蕙姨。Fish Anma我吊你老母。

我去Best 果時被迫食過,真係除咗樣之外其他都可接受,但樣就真係好似夏蕙姨
回復 cdrom1972 ##4 的帖子

感激師兄分享
疫情過後小姐都有可能換店所以現在說都還不一定
唔知道幾時開翻
回復 神州逐格睇 ##1 的帖子

感谢师兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 08:42