新之戀 - 約女約到一肚火(比較長)

簽到
名稱: 新之戀水療
地區: 紅磡
網址: //141-hk.com/zh/B27770-荃灣-水療SPA-新之戀水療.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

昨中預約時間晚上到店,準時到達,
美女開門問有冇約邊位,我覆佢約左水果。
美女帶我入房,叫我沖涼等,
房內環境,好一般,有獨立沖涼房,
唯一優點是水壓大,沖得舒服,
但缺點就多了,
沖涼位置好多上手用完的紙巾,
倒塞去水口,地板有污漬,
而且冇拖鞋提供。
沖涼後,美女又回房間,
我問,你是水果?佢冇答,
我話因我約了水果幾點,費事搞錯。
但佢話冇問題,反正見佢都算瘦,
便去馬。
P1 : 不要期待有按摩,佢按一下,停一下。
不過算,反而不是為按摩。
但佢竟然把門開一半同我按,
我就全裸,佢就穿衣服再加口罩。
同佢反映話,佢話冇問題,出面睇唔到。
之後女女問我做咩plan,佢比左2個選擇我,
45分鐘。60分鐘。佢話唔好選90分鐘。
因房間不足。佢如果不是大餐。
45分鐘同60分鐘相差1條魚。
反正為食,當然食大餐。
P2 : 無
P3 :   女女拿東西入房,抱一抱,就開餐。
中途由於太干,佢加左水。繼續。
除咗冇咩服務,冇吹,冇陪沖,
但佢自己騎,多姿勢,樣比較年輕。
都算可以接受。除咗12條魚。
隔日,問老闆娘是否搞錯女,因走時聽到,
其他女叫佢甜甜。老闆娘話搞錯左。佢係甜甜。
咁我再問是否有水果在?佢話有,我話約,
之後佢覆回來已約到,我再問今次唔會搞錯?
佢覆:係。叫我到店,
我再由中環出發,又準時到達。
到店後,又係美女開門比我,問我約咗邊個。
我話水果,佢叫我等十幾分鐘,自己沖涼先,
同一間房,同一個問題,
今次張紙巾仲有液體在上面。
滿心期待今次仲唔約到,
點知,有個目測40的美女話自己係水果。
我話相片瘦很多,佢話係佢,
我再話相片有紋身,佢無言。
之後話出面仲有一個,叫我睇睇先,
出面那個係之前老闆娘比相睇過,
我話唔適合的那個美女,目測都應該有30。
最後我選擇唔按。
在回家途中,再問老闆娘搞咩。,
我話,昨日已經比錯甜甜我。佢可以接受。
今日又比兩個比較肥的我?
係咪真係有水果存在?
佢再回覆,係有,過幾日。
再比多次睇睇間鋪如何做生意,
我叫佢如果有就通知,佢話冇問題。
希望佢講大話,事不過三。

多謝分享
深表同情
I tried this kind of spa once before.
I really wonder are the photos of real girls? Or all are fake photos?

I like spa, but don't want to be cheated by fake photos. Can any bro give me some suggestion?
其實,一次唔ok就唔好再試啦!
多謝分享
多謝提醒!
Thx for sharing
Shops always lie
回復 walala ##1 的帖子

多謝分享

多謝提醒

you should be sure that all photos are fake
what you can do is that to go and see real person
if acceptable, go ahead
otherwise leave
咁驚.想趕客咩

it depends on luck
真心嬲
白仔神 發表於 2020-4-28 12:15
you should be sure that all photos are fake
what you can do is that to go and see real person
if a ...

The problem is that this kind of spa usually ask you to take shower first. Only after taking shower and you are naked, then comes the girl. In this situation, it is difficult to leave..........
So I just tried once, and don't want to go again.

At least I can see the real girl for 141, and can leave easily for HG. But spa is like gambling, never know how is the girl
walala 發表於 2020-4-22 00:37

師兄、水果張相好正㗎?
walala 發表於 2020-4-22 00:37

師兄、揾到水果未?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 13:53