樓主: walala

新之戀 - 約女約到一肚火(比較長)

walala 發表於 2020-4-22 00:37
昨中預約時間晚上到店,準時到達,
美女開門問有冇約邊位,我覆佢約左水果。
美女帶我入房,叫我沖涼等,

1200...........擺明鋸你啦
師兄當買個經驗啦,歡場呢家嘢都係呃呃氹氹啫,呢間唔啱玩咪去其他
呢間係伏場,去過一次,各位小心,大部份中女扮正菜
回復 LuciferDJ ##5 的帖子

呢類生意都係咁做,D相張張P過。再搵寫手寫D失實的包膠。氹你上去先算。如果唔係,點會有良心C兄出跌錢報告?試新場叫探險?

我覺得好難避免。
ching真係包容, 第二次又水你仲要係阿嬋你都仲俾機會佢, 希望你最後都食到水果
謝謝提醒
回復 walala ##1 的帖子

師兄仲諗住有第三次真係長情, 比著我第一次已經唔睬佢

Black list.  Thanks for report
Thanks for the report. I am about to try this spa. Your report is very useful.

Agent 有時真係好離譜, 我試過見過女仔無上,過幾日去搵同一個女仔,但係另外一個入離,我話唔係,agent 死都話係, 真係無言
希望師兄最後食到水果
Spa =scam ,photos are 100% fake, and services are usually bad too..
141 is the way to go

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 22:47