女用增慾用品

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

+ \; s. E1 n9 L! y( J' Q! m  @3 m& Q: G% t* N. k& z
IMG_20200425_171324.jpg 好耐都冇發帖,如有違規請版主刪除* ?, Y5 `4 E6 c3 F+ e
最近有幾位師兄問關於催情藥嘅嘢,想喺呢度同大家交流下. ~, A9 v4 C+ C; s& n
基本上分兩種一種係搽嘅另一種就係食嘅: [! V. c! ?; X0 J) A( Z, p
首先講吓搽嘅,九成以上係會發熱,一成係會痕癢,差唔多全部都會令女性增加多水3 A8 P4 O" `- H2 u

7 d3 Y# F3 g: o2 X% x
; b  `7 _& b+ b至於食嘅,大多數都會係有少少暈,另外身體比較敏感,同多水
- M5 h5 W" y/ g- T絕對唔會有你幻想到嘅AV畫面   E& C( ?4 `9 [4 C5 c
Ching 牙膏狀那兩支好用嗎?那裡買
回覆 讚好 不讚 使用道具

$ \! s, p6 T4 a
我試過兩支一齊用有效果好D, 感覺會有啲痕有啲熱!
3 ^2 t" P: x2 m/ E% [) k; O# Y' k地址pm
, x# f" d) F+ Z' m7 c4 l) s! Y% u8 g' ~: t8 r2 Z
補充內容 (2020-4-26 13:01):
" |8 i& D/ _% S' Y9 f+ V) S- {地址在留言版

回復 ncjk ##3 的帖子( F' T; ]5 i6 `' I& {

; |; j4 F  v2 g收到了 Ching, thanks!

dannyng 發表於 2020-4-29 21:15
3 D, ]: F- ?/ C3 |4 l$ e/ b% FChing 那裡買?

5 D! ~; n# ]: p/ G) R: u香港,九龍,新界都有

黑色嗰樽7 \1 P7 t& \" a( ~+ g6 h. N6 y4 i' ]! n; i
油性
; e- x1 Z8 M0 @$ O( F! K$ @; e6 Y滴落陰道口
8 I2 {+ d  i: b1 _0 G; J& X3 A發熱感覺0 E0 n1 s1 m- |" _2 l
個人覺得; ^/ M3 v2 d% k8 z
性價比高 1 s+ r$ ~% V6 J3 M4 X4 r4 J
適合初學者

勁喎,好pro

好似曾經見過白色泵嗰支,師兄係咪work

milk307 發表於 2020-5-21 08:29
* T& j; f$ ]6 e; y7 k好似曾經見過白色泵嗰支,師兄係咪work
( s2 h8 B4 v, N" \6 x5 v
果支好嘢嚟,可惜依家無得賣!

白綠色那支用過, 唔錯
0 U0 S( a  s. d

thanks for sharing, will try

ncjk 發表於 2020-4-25 17:05 7 {+ ]5 [" L0 R* i: x- w5 q
好耐都冇發帖,如有違規請版主刪除
6 W( D6 V, v. L8 E2 t  @; D最近有幾位師兄問關於催情藥嘅嘢,想喺呢度同大家交流下
8 R% i! G9 Q0 V* C8 q基本上分兩種一 ...
  K/ \9 L; U9 u  Y1 A) u+ F) a
我都想知

heihei2005 發表於 2020-7-4 00:36
: _+ N& S" N; Z) Z/ j1 N% Q4 J  P我都想知

% K# J1 e# t' i想知D咩呢?師兄

多謝詳細分享,請問貴唔貴?

回復 ncjk ##3 的帖子
! R  l  F1 W) Q  o4 ~0 ?, r. c2 M5 D! x1 Q1 L8 H9 \1 Z, l2 {
那理有得買?

回復 ncjk ##1 的帖子6 C! E) z( w& ~3 ]( F* N8 L

, T3 {( l) V7 ~) R( V& z都想玩

回復 ncjk ##1 的帖子7 i! p- {# E8 ]: }
) D6 ~1 j! {* m
試過多隻,每次失望😔