[曼谷] 瘟疫前嘅曼谷遊

師兄都食唔少好野喎
疫症過後帶埋小弟一齊玩丫
回覆 讚好 不讚 使用道具

希望早日回復正常

氣墊加下真係無咩店肯做,泰浴都無邊間有

懷念曼谷

想起好掛住泰國囡囡

(放咗幾日假 繼續寫埋個遊記)
玩完氣墊 出咗1Q 進入左賢者模式 冇乜地方想去所以決定去healthland 再按個Thai massage, 按完摩之後返酒店沖咗個涼換咗套衫, 準備去赴約。
今日我約咗之前前一次喺agogo bar fine 過的囡囡,我應承過佢如果我再嚟泰國嘅話就會出嚟請佢食飯,佢睇落應該20到尾,皮膚淺啡色,樣貌應該有7分,佢最吸引我嘅地方係瘦底 但係真大波,而且周不時有貼啲bar top 健身相上去line。
我約咗佢七點鐘 佢大概七點半先到 同我解釋因為佢老家離開曼谷市中心都差唔多成個鐘頭車程 加埋塞車佢差唔多兩個鐘頭先到 雖然等左半個鐘 其實我又唔係太有所謂 當然扮吓嬲 就在所難免啦 因為我真係唔想諗去食乜嘢 所以最尾我哋去咗hooters食晚飯
喺餐桌上 佢同我講佢已經冇再喺Gogo bar 返工 其實佢之前都有份正職 佢去Gogo bar 只係part time 老實好多時我都係當故仔聽 因為我都好明白佢哋嘅工作都係諗方法去講一啲好聽嘅說話搵男人錢 之後我哋天南地北咁傾計 大概10點幾 我原本諗住送佢去搭車 但係點知佢話想去飲嘢 咁我當然乘機就話不如買返去酒店度飲 咁佢又同意 原本佢話佢冇係gogo bar 做之後我都冇諗過今晚會同佢有乜嘢發生 買完酒之後返酒店傾左一陣間之後沖涼 之後要做嘅嘢都有做晒 而且朝頭早出埋Morning Q 九點幾佢先走 但係嗰一刻我有個諗法就係我唔知應唔應該俾錢佢 最咪係懶得諗藉口嘅情況下 我將啲錢摺埋一疊話俾佢搭車 直到今日我都依然有喺line 傾偈 就當識多個朋友
(第2日完 聽日食完飯再繼續)

疫情過後 再去享受下

七點半先到算好 ... 我試過約條女7點 一陣又話遲小小要8點 最後搞到成10點先到

風風雨雨 發表於 2020-5-4 13:09
(放咗幾日假 繼續寫埋個遊記)
玩完氣墊 出咗1Q 進入左賢者模式 冇乜地方想去所以決定去healthland 再按個 ...

泰妹遲到就十有八九,上次約左件,開頭話下午2點,結果5點半先到...

BTW

錢我就覺得點都要比既,如果係我,我估我會比4-5k

我今次係四日三夜嘅旅行,今日係旅行嘅第三日 諗返聽日就要離開曼谷返返去香港繼續工作心情忽然間有啲沉重 所以都係決定有花酣戰直須折莫待無花空折枝 及時行樂 送完個囡囡走之後 喺酒店食咗個自助早餐 見時間尚早不如叫一個上門按摩 做個oil massage 之前幫襯過幾次healing hand 性價比都可以接受 所以就WhatsApp問吓 healing hand 有乜技師係available 之後佢就send咗十幾張相俾我擇 我喺冇諗過要特別服務嘅情況下係嗰10幾張相裏面是但揀左一個順眼嘅 半個鐘頭之後嗰幾Siri左第一彈比我嘅感覺就係佢張相真係有重到Photoshop雖然睇輪廓方面都可以肯定係同一個人 但係你都唔好PS得太過分啦 第二個印象比我見到嘅係佢手上面拎住幾袋餸 我心諗姐姐仔你今日晏晝都幾好餸喎
之後嗰幾時入咗廁所換衫 換完衫之後就開始按摩 我比較鍾意喺自己酒店做old massage 因為我成日都硬係覺得出面按摩店張床好污糟好似好耐冇清潔過 以自己酒店張床感覺上係乾淨啲 一開始技師規規矩矩咁抽完背脊 之後轉身前面佢就有意無意咁 r 下我細佬 其實我之前都試過2次同呢間野D技師做特別服務 但係經驗都唔係咁好不停咁吹我要快啲完 轉兩個姿勢又話唔得 我心諗不如正正經經出去搵個日式浴 或者泰國浴來玩好過啦 所以最尾我都冇要求要特別服務 按完之後睇返個幾時拎返幾袋餸走 見時間尚早去咗玩高卡車 玩玩下發覺一個人喺度玩高卡車其實都感覺幾戇居 玩完高卡車之後返左酒店瞓覺養正蓄銳準備今晚最後一晚出去玩

(聽日繼續 最尾嗰晚嘅行程)

回復 風風雨雨 ##1 的帖子

望早日恢复正常!!!!!!!!!!!see you

風風雨雨 發表於 2020-5-5 13:02
我今次係四日三夜嘅旅行,今日係旅行嘅第三日 諗返聽日就要離開曼谷返返去香港繼續工作心情忽然間有啲沉重  ...

真係行程精彩。

Momo 雖然沒有Dew,但還是有其他小姐啊!喜新厭舊的我,Weewi 是唯一能讓我回沖的女郎,有機會大家可以試試。

(題外話 泰國比我嘅感覺係一個好夢幻好魔幻嘅地方 只要有錢完全可以滿足到大部份男人正常或者唔正常嘅慾望 所以每次當我坐想上由泰國返香港嘅航班上 換電話Sim cards 果時 我會提醒自己要轉變返個價值觀 泰國只係個虛幻嘅地方 what happen in Thailand stay in Thailand)
喺酒店養精蓄銳之後 食完晚飯 開始今次旅行最後一晚嘅泰國行程 對比番去Nana 我比較鍾意去Soi cowboys 因為之前幾次去過彩虹1-4 比我嘅感覺都唔係咁好 全部都好公式化 特別係我記得有次我喺彩虹四 BF 咗條囡 行返酒店果條路去買嘢去食嘢都有傾有講 正正常常 但係返到酒店之後佢聽咗個電話就開始喺度喊 嘈住要走 喺嗰個情況我都淨係可以放佢走 深深不忿之下原本諗住返去Gogo bar BF 過另一條女返酒店 但係一去到酒店門口見到嗰個女仔喺門口坐係度喊 於心不忍嘅情況下就陪咗佢一陣間坐喺度等的士 咁樣搞一搞搞到差唔多成點鐘 啲女都開始放工啦 最後嗰晚我淨係可以返酒店玩手指
我去牛仔行有一個小習慣就係唔鍾意喺地鐵站嗰邊嗰個門口入去 因為嗰邊成日好多遊客鍾意拎部電話拍牛仔行 其實我好驚如果有一日佢哋將條片upload上去YouTube 比啲識嘅人見到我條片度 我都真係唔知點解釋 所以一般我都係行油站嗰邊嗰條路入去牛仔行 第一站去baccara 菅野依然係咁熱鬧 好多日本仔韓國仔坐喺梳化度睇表演 但係就唔會BF 條囡走 我心諗既然聯絡你都行出左第一步行得入嚟呢間野 就直接面對自己嘅慾望 真係睇啱就BF走啦 而唔係坐喺度拎住支啤酒扮high 見一樓冇位 就行咗上去2樓2樓後排嘅梳化位有位 睇咗兩輪都見唔到有啱心水嘅囡囡 係侍應不停咁催促我揀女嘅情況下 我決定陳時間尚早就去第二間bar 睇睇 其實有時我都唔明牛仔行其實有啲酒吧囡又冇客有冇點解仲可以唔執笠 行咗兩個圈之後 我入咗去鯊魚 我覺得鯊魚係喺牛仔行頭嗰幾間最多女同最多客嘅酒吧 我去過鯊魚幾次所以喺舞台上邊我成日都會見到啲熟口熟面或者甚至係BF過的囡囡 呢個情況下會有好處同唔好處 唔好處就係佢哋會落嚟不停r LD 而好處就係佢哋會幫我screen 果邊啲係揀得邊啲係唔揀得使少啲冤枉錢 請咗杯LD 俾一個之前BF 過嘅囡囡 傾左兩句計之後就開始睇吓有冇啱心水嘅囡叫佢比下意見 根據佢嘅經驗我之前都食過一啲囡係唔錯嘅 最後我BF左一個大約90後嘅囡囡 喺行返酒店嘅呢段時間 佢同我講佢最近比較少係鯊魚做part-time 因為佢俾個台灣佬包咗 個台灣佬因為工作嘅原因一個月有大半個月嘅時間都會留喺曼谷住係terminal 21 因為想留住個台灣佬 所以囡囡好勤力喺度學緊國語 作為一個會出嚟玩嘅男人 我深信貪新忘舊就係必然㗎啦 但係我都會叫囡囡加油努力 果一晚 原本諗住LT 條囡 morning Q 完條囡 開開心心咁離開泰國 但係可能因為最近嗰幾日日日都有出一兩Q 存貨不足 所以完咗1Q之後都係叫佢走
第二朝瞓醒執完行李之後 因為我訂嘅航班係夜晚六七點所以我知道我仲有一次機會 係我諗緊係去玩泰國浴定係玩乜嘢之時 我行咗去bit style 呢間野我每次嚟泰國都會幫襯一次 唔係因為啲囡或服務得 只係單純呢間野係我第一次嚟泰國嗰時第一間幫襯過嘅舖頭 算係懷念下過去 一如與其都係七天堂服務好好多 之後去蝴蝶蘭沖多次涼 就番左酒店攞行李坐想由酒店去曼谷機場嘅的士返香港 再次面對呢個實的的嘅現實世界 講到呢度四日三夜嘅泰國之旅就圓滿結束 我期望疫情七月嗰時可以結束 我八月有機會再去泰國

風風雨雨 發表於 2020-5-7 13:24
(題外話 泰國比我嘅感覺係一個好夢幻好魔幻嘅地方 只要有錢完全可以滿足到大部份男人正常或者唔正常嘅慾望  ...

大家都希望七八月可以去。

分分鐘下年先有得去

good old days.

希望今年回復正常啦

用手機回應 張曉微 #33 的帖子

Weewi 我都試過幾次,你要乜佢比乜你,都係個好選擇。

風風雨雨 發表於 2020-5-13 12:11
用手機回應 張曉微 #33 的帖子

Weewi 我都試過幾次,你要乜佢比乜你,都係個好選擇。

阿Wee而家都做左私鐘了。