[新兵問路] 有冇師兄參加過台灣搞嘅黑暗旅行團?

簽到
我都想知!諗住六月底七月頭飛去玩
高雄的好玩又平啲。鳳山麥當奴。都係2張小朋友有找
有乜野玩嫁 ?
師兄分享下,期待一起黑暗之旅!
咩野嚟嫁?

其實果d台灣人搞嘅暗黑旅行團, 只係適合d 又想玩,又驚死,又懶,又唔介意俾人呃錢嘅師兄join!

1. 果d暗黑團, 全部私人搞, 唔係正規旅行社搞,完全冇人監管! 你俾咗錢,佢賣你豬仔,或者貨不對辦,你冇得投訴!

2. 千祈唔好信FB/TG群組啲所謂先前join過嘅師兄分享,又話點正,又話安排點好,其實大多數都係自己人做枚!

3. 上次我去圖山,識到個台灣師兄傾左幾句。佢有friend join過呢啲暗黑旅行團去海防/圖山, 佢講食得好差,講到又海鮮又剩,其實真係好普通,自己去食一樣得,價錢平好多。

4. 有時佢哋安排d KTV, 啲導遊自己抽佣抽倒爆.....

5. 至於交通安排,如果自己喺討論區做吓資料蒐集,一d都唔難,無謂比幾千蚊啲中介賺,慳返黎屌閪仲好啦!
多謝分享
多謝分享
回復 大江東去 ##3 的帖子

請師兄開釋
good information
睇尼都係揾幾個好友去
講到明暗黑,仲去
manmannew 發表於 2020-5-4 07:46
其實果d台灣人搞嘅暗黑旅行團, 只係適合d 又想玩,又驚死,又懶,又唔介意俾人呃錢嘅師兄join!

1. 果d ...

单兵有咩办法玩薄纱?一支公一个房吗?
回復 manmannew ##7 的帖子

多謝分享
有个男人 發表於 2020-6-23 18:19
单兵有咩办法玩薄纱?一支公一个房吗?

一支公玩薄紗,  一定要join暗黑旅行團???  誰說的???

出發之前響不同論壇,  報自己幾時出發,  大把其他師兄PM你, 湊夠幾個人一齊玩,費用平分,  大家公平!  點解要幫襯d "暗黑旅行團" 畀錢人賺先?
manmannew 發表於 2020-6-23 21:33
一支公玩薄紗,  一定要join暗黑旅行團???  誰說的???

出發之前響不同論壇,  報自己幾時出發,  大 ...

全對,冒險是女游的一到部分。
回復 raul999 ##1 的帖子

台湾、大陆的都有,服务质量还是要看口碑,跟团长的个人风格也有关系
回復 raul999 ##1 的帖子

我也想知道
More info? Sounds interesting

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 08:41