好懷念舊年第一次跟個師兄去咗18—— 嗰個越南師傅功😂

名稱:18
場所種類:桑拿
消費:$2000~$2999

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

去年10月,得一次去澳門桑拿. 百人長蛇陣嘆為觀止。啲女友一個蒴過一個。最後做咗個台灣妹,樣係靚,但老實講服務麻麻...
反而最後令我留下深刻印象嘅係啲越南籍師傅工...我前後玩左三次大比筋,最後揀嗰個係個後生嘅越南妹,睇落幾靚女就叫咗佢做勒。過程佢都有應我要求幫我捽下雀仔,但每次都係捽我最興奮嘅時候就鬆手。真係好想佢可以幫我出嘢可惜佢堅決唔肯,睇番呢度師兄嘅舊留言好似話係個場唔俾咁做。但男人呢永遠都係隔離飯香,最令我念念不忘嘅反而係同我同行嗰位師兄叫咗嘅越南師傅工,睇樣40來歲但保樣得好好,風韻猶存。我見佢幫個師兄捽雀仔都着得好認真,個師兄個表情話俾我聽佢一超爽,我睇住佢兩隻腳腳趾那埋一舊好肉緊咁樣,仲唔係出咗嘢? ! !——事後問返個師兄話個越南師傅冇幫到佢出嘢....小~~你又咁嘅衰樣!

唔知佢仲會唔會係個場度做,真係好想快啲完咗個隔離令!快啲搵佢幫我做一次師傅工!執多啲錢叫佢幫我出嘢🤣

師兄鍾意大庭广眾俾人玩雀,仲想出野。18好L多人偷影,除時係YouTube 見番自己。
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 williechu ##1 的帖子

果件大脾筋好搶手下有本事私有化

爽啊,期待尽快可以去爽了

真係好懷念

hkmon 發表於 2020-5-9 02:37

佢1邊捽禾9頭,禾1邊撩企lin頭,佢仲叫埋出泥!

hkmon 發表於 2020-5-9 02:37

我都 冇講到number你又知邊件😅況且都幾個月冇客,好大機會被遣散咗, 弟時 冇咗隔離令去到都見唔到人lu…

williechu 發表於 2020-5-9 00:31
去年10月,得一次去澳門桑拿. 百人長蛇陣嘆為觀止。啲女友一個蒴過一個。最後做咗個台灣妹,樣係靚,但老實 ...

出唔出到係睇個人。狀態唔好一撳即出咗。

回復 williechu ##8 的帖子

18 女多咋
師父功未一樣黎黎去去都係個d

回復 wongwingkin ##2 的帖子

有毛巾蓋住既
不過我真係零性趣

hkmon 發表於 2020-5-9 11:43
回復 wongwingkin ##2 的帖子

有毛巾蓋住既

我試過一次,一條越記打,再俾三个阿婵圍住按手腳。飛机餐我鍾意字母店多D啦,但我都係会揀食多件正餐

williechu 發表於 2020-5-9 10:48
我都 冇講到number你又知邊件😅況且都幾個月冇客,好大機會被遣散咗, 弟時 冇咗隔離令去到都見唔到人lu…

遣散機會少,因公司有人情味
最大機會,因疫情關係
開頭又怕又驚
冇通知情況下飛返老家
之後封關一直飛唔到返澳門
這麼長時間公司當佢地自動離職處理

回復 mcdullpig ##13 的帖子

3月尾去果時其實冇師父功坐出黎...

hkmon 發表於 2020-5-9 19:54
回復 mcdullpig ##13 的帖子

3月尾去果時其實冇師父功坐出黎...

其實因為呢段期間公司唔想大廳內太多人流
及師傅工都唔想與其他人距離太過接近
所以會覺得冇師傅工返

其他場嘅屍苦攻可以扑嘢,有💰就得!

all the hope depend on virus go away

18既C苦工,真係零興趣.
最懷念都係遊戲時間,企係籠2邊揪水.
希望快D正常返

我愛六六八 發表於 2020-5-10 14:51
其他場嘅屍苦攻可以扑嘢,有💰就得!

邊個場有呀師兄?介紹下好喎……