[MB男同性/同志(只服務男性)] 想比中佬1開包

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

想比over45y 1佬開包,帶我去sauna玩亦可
今晚無人玩?
未去過sauna 今晚有無中佬1帶我去?
thx c hing pm我,但今晚想去中佬1多嘅 sauna
38y 後生look 保証窄0 想試下比人入 thx pm
Thx 之前pm我
可以v7 我 shpben106
可以v 我 shpben106
回復 BEN106 ##8 的帖子
8 ^3 b& w6 Y/ V( S3 m3 y- W8 w/ \* l
師兄二男同租賓館酒店可以嗎?) j, H; E9 c' N: h: b" w) K

: ]2 E) Z- A- x! H; |7 p0 p補充內容 (2020-5-17 22:18):1 D) }! u' p( c. A4 I! {* `
5 Y* f$ P" K* A8 R. W9 e, _. C
依家啲三四星酒店好平,點解要租時鐘呢
回復 BEN106 ##10 的帖子& [6 }: |% I/ ~( j+ r
9 Y! v% ?" _: _# n0 }& @
多謝!ben大佬.三星酒店有時鐘租?租金?
kimmichael 發表於 2020-5-16 12:33
) ?+ L& k6 I0 y/ U回復 BEN106 ##10 的帖子" l3 U/ Y% `/ U' T+ s! s
+ M! A" x# h  s) q
多謝!ben大佬.三星酒店有時鐘租?租金?
# \$ }+ `3 ~$ G# D) Q; n' [
2至4佰 通常下午2点至第二日中午12点 最好係永x旅遊網站訂更平
有興趣可 微信我 shpben106  但要45y 以上1佬,身形最好黑實,45y 以下勿擾 謝
聽日放假,今晚想玩
我都想玩呀
可以 微信我
我可以幫手喎!
那有冇1佬呀?我都玩
明晚想玩,有無中佬Top ?可 微信 我
上星期同個中佬1玩,佢係我口度爆咗。有中佬1想玩可以  V7 我

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 02:44