[至佳女主角] 36D巨乳波波Nuru Massage,招式多多加上大大對波,正到打個冷震丫……

名稱: 波波
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A62462-深水埗-樓上骨-波波.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

又想鬆骨,因為成身唔舒服,
打俾按摩高手預約好時間,
波波手骨正,身材好,
白滑長腿,玲瓏浮凸,
加上佢溫柔體貼,善解人意,
超值再試,真係令我想停都停唔到,
去到熱情招呼我,
激情擁抱摟摟攬攬倍感親切,
佢有挑逗我碌野,爽到佢拿拿臨幫我除衫,
跟住自己洗白白,洗完幫我抹乾淨上骨床,
落足心機幫我先踩後按,技術好掂,
踩得舒服之餘,提我呼吸位,
慢慢黎唔會踩到好似好趕咁,踩到響骨,掂!
跟手再按摩埋全身,中醫穴位推拿,手勢好得,
做到力夠穴位準,之後推油,深層次消除疲勞,
服務做到足,好用心去爲我推鬆全身,
推埋前列腺,十隻手指如十支小電棒,
推得非常之有技巧,細佬好快有反應,
到快樂時光,波波主動波服務,
慢慢由外淫到內,RPP搞到我欲火攻心,
Nuru Massage,招式多多加上大大對波,
興奮到忍唔住子彈飛射而出,
正到打個冷震丫……爽到我無法形容.....

有Nuru Massage?
多謝分享
好似好勁甘哦
好评,就要试一下

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 14:24