[新兵問路] 胡志明ktv一晚大概多少錢?

簽到
一千几百万都不一定够玩…
师兄注意安全啊
你預普普通通坐一條女,間房有5-6個師兄嘅話大概300萬。若果開色酒,吹波波,玩其他嘢就再另計了。
如果有一個確診, 大概幾萬美元
其實有冇師兄試過單兵去KTV???
回復 raul999 ##7 的帖子

有個師兄解答咗
  可以, 但係你要飲得酒。同埋要叫多D囡,
否則場子不會喜歡這類不消費的客人。
回復 mmmatthew ##6 的帖子

我試過 大約四百萬。我果次叫兩條女坐台。剩系女女小費加媽咪小費都百五萬。房錢加酒錢玩左大約兩個鐘。
回復 templat ##9 的帖子

多謝師兄分享單兵經驗
仲想問下四百萬有包括st或lt??
回復 mmmatthew ##10 的帖子

無包。剩系計左坐枱錢。LT 就好似450萬(包五十萬女小費)  果次我無帶女走
mmmatthew 發表於 2020-5-21 15:57
回復 templat ##9 的帖子

多謝師兄分享單兵經驗

我試過一個人去KTV, 飲了2個小時左右。大約用500萬左右。
點了2-3個妹, 又叫了經理來玩
好贵啊 !!!
一個人去玩叫2個小姐坐檯,點個3樣菜,一箱啤酒,水果盤,大概450~550萬越南盾吧!!!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 15:19