❤樣靚西窄多水,睇得吹得砌得,唔屌點得,服務好到加零一。

簽到
名稱: 粉嫩小野貓
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B29497-太子-兼職女郎-粉嫩小野貓.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

前兩日見到粉嫰小野貓嘅真人插插圖報告,即刻好有衝動,扯晒旗打咗兩次飛機至下到火,咁靚嘅囡囡都唔親身上陣,浪費晒我儲咗幾日啲精,拿拿聲加咗佢微信,預約埋過兩日揾佢執番Q,呢兩日每次去廁所,例牌上網睇埋粉嫰小野貓嘅視頻同報告,絕對係我近期日思夜想念念不忘嘅囡囡,星期四踏到正時晨上去揾粉嫰小野貓,撳鐘開門一望,果然令人眼前一亮,除咗身材火辣、樣靚、靚波、美腿、靚股,仲有份鄰家女孩氣質,即時鳩硬到加零一,入閘互聊一會,比囡囡電到不敢正視佢,下一步脱衣沖涼,望見咁靚嘅波地,更加認定無揀借女,喺浴室比粉嫰小野貓逗下碌野,腸仔都變金剛棒,佢笑口淫淫咁烏低身用個籮友磨我碌野,一路磨一路笑,嗨到我到不得之了,再來粉嫰小野貓超正水中蕭,溫暖嘅鯉魚咀應該係我搵過嘅囡囡中四強之一,返上床歎埋服務,舌功犀利到極,伸出條脷就將我由上至下啜個痛快,爽到我打晒冷震,一路夾一路用條脷含我大碌鳩龜頭,佢條摩打脷好敏捷,仲要望往吹,超撚級舒服,跟住玩六九,佢食蕉我捽鮑,360度旋轉吸啜,佢一路吹,對淫眼就一路向我放電,舒服到我嗌左出黎。即時到我主動男上,分開囡囡對腳,快慢有序咁抽送,令粉嫰小野貓嘅叫床聲愈叫愈響,直情興奮到用雙手捉實我手臂,面紅耳赤,差唔多表現超凡騎功,快速坐插,細妹又窄又濕又暖,騎到面都紅晒,再轉推車仔進攻,條腰呈現出驚人弧度,搞到我血脈沸騰,我抽送得越快越有勁,撞擊聲越來越嚮,換咗幾個花式,玩得好投入,佢反應十足而主動,完全陷入失控狀態,唔夠二百吓,我就走火噴精收皮。粉嫰小野貓絕對係睇得又砌得嘅床上恩物,完事後放低家用腳軟軟落樓。% C; ]6 R& k% S6 u
6670aa1253e5175036d690e553b280ac.jpg 00c54bf8e8bbd6cfbf0e9740e9cabf24.jpg f207c1339487b332415d849a1ca53c15.jpg
回覆 讚好 不讚 使用道具

best9 發表於 2020-5-15 20:55
/ m: y' h# W6 ?  r  {前兩日見到粉嫰小野貓嘅真人插插圖報告,即刻好有衝動,扯晒旗打咗兩次飛機至下到火,咁靚嘅囡囡都唔親身上 ...
( b7 ^+ V, O6 R6 e9 J( G
美女要插……👍👍👍

best9 發表於 2020-5-15 20:55 * L: L6 O1 _; w9 u9 @0 n
前兩日見到粉嫰小野貓嘅真人插插圖報告,即刻好有衝動,扯晒旗打咗兩次飛機至下到火,咁靚嘅囡囡都唔親身上 ...

5 Y. R1 Z8 P+ L9 |咁靚女,唔屌點得

very good

回復 best9 ##1 的帖子  h7 m( ?; }$ Z; s
" j& A/ }( I7 e
thx for the sharing

超值

very goods service

好好

Good利害

好吸引

做緊咩啊???

best9 發表於 2020-5-15 20:55 7 N3 ^& G  }1 D7 b1 N: }4 g
前兩日見到粉嫰小野貓嘅真人插插圖報告,即刻好有衝動,扯晒旗打咗兩次飛機至下到火,咁靚嘅囡囡都唔親身上 ...

+ `, U& t* n4 b; X; T. u9 X  o' G8 t* G好屌

回復 alexhui15 ##12 的帖子" V; L2 u* q" x: R& H9 [% ~
# f9 W1 ?) o, O+ ]. Q
西窄入唔到

性感吸引, 火辣誘人
' d. Z- I1 m0 h, y: F, {

好吸引

一定不能錯過的啦!

有機會的話會試試, 感謝無私分享!!!

恭喜師兄食到件正野 !!!

漂亮迷人好货色啊 !!!!