[新聞時事] 《外交政策》驚爆中國內參資料庫  64萬確診病例遍及230...

回復 kingkong_hk ##20 的帖子

冇謂等, 共惨的專家話定过抬油.
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 kingkong_hk ##22 的帖子

你老屈GOOGLE MAP, 小心老共捉你去做三壩看更.

artlo 發表於 2020-5-21 12:07
回復 kingkong_hk ##22 的帖子

你老屈GOOGLE MAP, 小心老共捉你去做三壩看更.

5信你太下

變晒形

回復 kingkong_hk ##24 的帖子

大劣的專家話变形係正常既, 预咗会变形, 但係一定唔会因变形而崩堤, 就算崩堤都係正常, 起码上遊不受影响.

artlo 發表於 2020-5-21 21:24
回復 kingkong_hk ##24 的帖子

大劣的專家話变形係正常既, 预咗会变形, 但係一定唔会因变形而崩堤, 就算崩堤都係正常, 起码上遊不受影响.

係喎,爛左好似冇爛咁,feel5到喎

回復 神秘新一代 ##1 的帖子

https://foreignpolicy.com/2020/0 ... tabase-number-cases

俾人踢爆,資料庫地圖已 closed 了 https://www.nudtdata.com.cn,上星期還可看到。

回復 kingkong_hk ##26 的帖子

咁咪係, 睇吓虎門橋, 專家話冇事, 條橋係咁意上下摇下, 唔会有事.

artlo 發表於 2020-5-22 08:58
回復 kingkong_hk ##26 的帖子

咁咪係, 睇吓虎門橋, 專家話冇事, 條橋係咁意上下摇下, 唔会有事.

斷左未?

回復 kingkong_hk ##29 的帖子

唔係專家, 唔識答你, 如果條橋係廣東省以北, 晨早斷了, 越早越好.

artlo 發表於 2020-5-22 20:45
回復 kingkong_hk ##29 的帖子

唔係專家, 唔識答你, 如果條橋係廣東省以北, 晨早斷了, 越早越好.

E+係夜晚,要等天日先斷

回復 kingkong_hk ##31 的帖子

對大劣冇乜認知, 所以佢地既日, 夜係点真係唔知, 斷橋唔駛擇时辰, 尤其廣東省以北既地方.

artlo 發表於 2020-5-23 06:04
回復 kingkong_hk ##31 的帖子

對大劣冇乜認知, 所以佢地既日, 夜係点真係唔知, 斷橋唔駛擇时辰, 尤其廣東省以北既地方.

台灣省?

回復 kingkong_hk ##33 的帖子

唔知和, 臺灣去过, 都係為食, 你有外星弱智低B喷口水後遗症, 臺湾係国唔係省.

artlo 發表於 2020-5-23 20:51
回復 kingkong_hk ##33 的帖子

唔知和, 臺灣去过, 都係為食, 你有外星弱智低B喷口水後遗症, 臺湾係国唔係省.

台灣係省來架

你冇冇毒過書架

回復 kingkong_hk ##35 的帖子

我只知中華民國臺灣, 可能你外星本書冇copy right, 好似假旦, 大头奶粉一标.

artlo 發表於 2020-5-24 12:00
回復 kingkong_hk ##35 的帖子

我只知中華民國臺灣, 可能你外星本書冇copy right, 好似假旦, 大头奶粉一标.

你1定冇毒過書

回復 kingkong_hk ##37 的帖子

你梳得堆, 自幼家贫書小讀, 胡胡混混大半生, 不过壹湾係国唔係省, 連小熊唯尼都話梳得堆.

artlo 發表於 2020-5-24 22:26
回復 kingkong_hk ##37 的帖子

你梳得堆, 自幼家贫書小讀, 胡胡混混大半生, 不过壹湾係国唔係省, 連小熊唯尼都話梳得堆.

拿~~

https://across.archives.gov.tw/naahyint/intro.jsp?id=DB3247

回復 kingkong_hk ##39 的帖子

車, 網上呢的咁既野通到係, 淘宝大把啦.