北京學生妹 七情上面,咬牙切齒,西水狂流,成床都係佢D水,最後階段玩推車仔,經我狂轟猛炸十分鐘

名稱: 北京學生妹
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B29354-太子-兼職女郎-北京學生妹.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

年輕就時本錢,女人係咁,男人亦都一撚樣,有錢唔使,到老咗賓周連頭都起唔到時,就真係浪費青春啦,北京學生妹 係太子區嘅紅牌囡囡,預約定唔使浪費時間,上到去見北京學生妹 真人比廣告後生得多,好有少女味道,唔入閘都對唔住自己啦,北京學生妹 熱情迎接我入房,即時伸出淫手搓巨乳,的確滑不溜手,肌膚之親非凡享受,興奮到剝到光豬一齊沖涼,搽暈沐浴露之後,幫我清洗搽出泡就用body來幫我洗淨全身,水中激情沖洗,享受埋水中簫轉移場地。番上床,細佬越來越有反應,北京學生妹 好主動擒上我個身到,先狂車我一輪,細佬越扯越硬,再同我全身奶錫,係咁奶我乳頭,環保吹奏夠晒用心,吓吓深喉,吸啜到雪雪聲,我細佬仲梗過支鐵棒,成條鳩都係囡囡D口水,爽到打冷震,埋牙笠袋女上,高級騎術,我狂玩36D大波,騎住來玩,我忍唔住啜乳頭,享受到閉上眼睛發出呻吟聲,令我都立即慾火焚身,到差唔多啦,玩男上女下,一隊插到盡,屌到北京學生妹 七情上面,咬牙切齒,西水狂流,成床都係佢D水,最後階段玩推車仔,經我狂轟猛炸十分鐘,老二俾佢妹妹强烈吸啜,勁有壓迫感覺,唔理咁多啦,腦海一片空白,一唔忍住一路向前衝,屌多幾百激,真係頂唔撚順,鳩吐白泡爆射收皮。北京學生妹 服務咁出色,又唔會急住要你出精,真係好心態,可以加入返食名單。
looks good
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝分享!

多謝分享!