冰冰個西咁緊窄,插落去真係high到心跳加速,插多幾吓,開始有水聲,再插囡囡仲反晒白眼,典晒床叫春,十隻手指抓到我背脊都花埋

名稱: 冰冰
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B29220-深水埗-兼職女郎-冰冰.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

聞名不如見面,見面不如執番劑,上星期去咗深水埗洗樓,其中有唔少囡囡開工,見冰冰嘅報告都幾多巴打讚好,仲大讚佢靚女大波長腿,服務又多又好,咁啱去開深水埗食嘢,順便上去損d精比佢。搵個囡囡降吓火,約巨乳美女冰冰,入到去成個女朋友咁同我激情擁抱,搓搓佢對大車燈先,彈手得黎又軟熟,係沖涼房比冰冰逗下逗下,腸仔都變金剛棒,佢仲笑淫淫咁烏低身用個籮友磨我碌野,一路磨一路呻吟,興奮到我到不得了,之後用大咪夾腸,舒服過真屌,冰冰水中蕭既實力,應該係我搵過嘅囡囡中十強之一,上床DUP骨,冰冰技術上次試過已經話佢係有料到的,推拿捏按都好到位,我哩D鐘意DUP骨的都會鐘意佢手法,無它嘅,DUP得舒服又爽!大家攬埋瘋狂玩,佢主動波奶我全身敏感部位,睇來上床玩得仲激呀,搓揉對大竹巨乳,真係無得頂,之後AV式高級環保吹,整條含晒入口,下下深喉,有節奏,吹到雪雪聲,火中燒支棍都扯晒旗,慾火難耐,拿拿臨傳教士式男上衝刺,冰冰個西咁緊窄,插落去真係high到心跳加速,插多幾吓,開始有水聲,再插囡囡仲反晒白眼,典晒床叫春,十隻手指抓到我背脊都花埋,梗係加多兩錢力,等佢攬到我實一實啦,之後女上搖得好落力,冰冰激情投入,起勢自模,妹妹緊窄,夾到我有氣無掟透,再轉老漢推車,屁股又好有肉,全程啪啪聲,加上呻吟聲亦此起彼落,囡囡西水狂流,我加把勁插到盡,九淺七深,用盡所有功力,推到最高潮頂峰至瘋狂掃射,真係好撚刺激過癮。冰冰咁靚女之餘,服務功夫又有保證,唔怪得咁多師兄讚啦!
多謝分享!
多謝師兄分享
多謝分享!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 16:52