一代妖姬妲己再世 對住我笑口淫淫,主動攬實我搜身,偷...

名稱: 一代妖姬妲己再世
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B28223-尖沙咀-兼職女郎-一代妖姬妲己再世.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

古時啲男人三妻四妾,房事多自然唔使去搵囡囡啦,依家因為一夫一妻際,老婆親戚到,成個星期無得做野,痔瘡都標多兩粒呀!我呢啲人夫去搵囡當然係大條道理啦,我係尖沙咀一代妖姬妲己再世 嘅粉絲,空鎗期梗係要搵佢出火,開門見到一代妖姬妲己再世 相頭好掂,加上睇到佢胸前36D嘅白滑真波,全身走肥,有前有後,笑起黎感覺仲好親切添,好有女朋友感覺呀。 入到房一代妖姬妲己再世 對住我笑口淫淫,主動攬實我搜身,偷桃撈月,搞我細佬變大佬,剝佢光豬拖佢去沖涼。仔細幫我沖乾淨,就同我玩波推、水簫,我衰衰咁問佢頭先食唔飽嗎?佢居然回我一句,都係你啦,條腸咁好食,忍唔住口。真係開心,沖涼大家已經玩得情緒高漲。上到床,先幫我全身按,力度由輕到重,一d都唔馬虎,按到我舒舒服服嗰種,跟住就推油,推至全身上下推鬆哂,真係好手勢,環保吹奏夠晒用心,吓吓深喉,吸啜到雪雪聲,我細佬仲梗過支鐵棒,成條鳩都係囡囡D口水,爽到打冷震,上套即黎玩男上,擘大佢對腳,盡情出出入入,一代妖姬妲己再世 好受落,越叫越大聲,聽到水聲唧唧流落張床到,再轉第二招女上狂坐我一輪,一代妖姬妲己再世 發威,開晒收陰肌,夾到我細佬幾乎爆,跟住喺床上反轉囡囡來個後插,大力爆到佢水花四濺,一床都係西水,滴到我春袋都濕埋,一路揸波一路進出,屌多幾分鐘,真係搞到噴精,事後一齊沖涼,最後俾埋家用走人,臨走送goodbye kiss。一代妖姬妲己再世 質素咁好,做HG都要排隊預約啦,趁未算爆紅,幾大要執多幾次先。
多謝分享!
多謝師兄分享
多謝分享!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 22:13