[至佳女主角] 中日混血兒珍妮,肺炎期間,特別善解人意,主動提供優惠套餐,讓我感受淫間溫暖

名稱: 珍妮
地區: 長沙灣
網址: //141-hk.com/zh/A25561-油麻地-樓上骨-珍妮.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

中日混血兒珍妮,34D大波,有前有後,皮膚白白淨淨,肺炎期間,特別善解人意,主動提供優惠套餐,試問點可以唔幫襯?
相約見面,珍妮樣貌標緻,身材惹火、好鬼性感,大家邊傾邊抽水,好有氣氛,兩人四手搞到熱火朝天,主動幫我寬衣解帶,邊洗邊玩,鴛鴦戲水,波推夾腸,水中簫吹到雪雪聲,好鬼投入,搞到我慾火高燒好有feel。
珍妮服侍我趴低上床,先幫我日式推拿,開背有板有眼,從頭到腳照顧十足,做到力夠穴位準,
香薰推油好鬼正,手勢正宗一流,用力推呀推,通穴位又推淋巴,推到我全身鬆一鬆,
推按埋前列腺,玉手搓袋掃蛋,碌野都扯到硬曬汰,爽到我慾火攻心,
興奮到爬上黎按住我慢慢由外淫到內,漫遊過程極之豪放,奶袋袋啜蛋蛋,樣樣都好細心,
擒住碌野吹奏出悅耳簫樂章,有深喉,有眼神,直笛橫簫,大力吮吸鳩頭,吹到出曬聲,吹功好勁,吹簫好鬼正,爽到我忍不可忍!
拿拿臨叫停上套埋牙,珍妮搖身一變高級騎師,鮑魚又窄又濕,感覺好鬼正,邊騎邊叫,騎到波濤洶湧,囡囡肉緊又夠投入,天然穴水源源不斷湧緊出來,幾個回合落黎出盡全力勁插,最後不敵派彩!
好正呀!
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享