認真問,求用品推薦

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

有冇邊隻用品可以令女友好想要
( ^0 p! I0 \4 r唔會有奇怪感覺 例如發熱 暈 頭痛8 G0 b. p0 b- I0 Z2 ?
要佢好想要,自自然然
3 }- O9 ?" ^& l0 Z7 Z* `2 X我同條女一個月先搞得一兩次
5 _+ A8 |$ h! f' |我就日日都想要,佢就日日都叫攰唔比
6 A9 R6 v/ c9 {$ I極度懷疑佢性冷感, c, o4 c( E/ l. r! e
仲要已經一齊就好耐
9 d2 M1 u& V/ R
知道通知聲,我都想要要😌
由於等咗咁耐都冇師兄唔覆我0 y' t% {$ Z% b8 U" ^
我喺琴晚已經上網做咗好多功課
4 h) G; t' `- J0 u- U最後 喺附近樓上舖買咗試完再出報告
等你報告
我都想知結果!
ccvc07158 發表於 2020-5-18 16:11
) K1 {! \1 I1 `- M3 d) }  a由於等咗咁耐都冇師兄唔覆我' l$ B2 _1 G& E; F- c5 i& i0 A
我喺琴晚已經上網做咗好多功課% J( ~1 r' @1 l& g5 a- C5 o
最後 喺附近樓上舖買咗試完再出報告
# K* d  q% `5 `1 ]* H
試過未?+ H% Y' {3 p- B6 c# U7 n1 B
效果好嗎?
師兄~我都等你報告~
用藥又要沒副作用.- w. D+ D; [* C0 ?
藥廠都做唔到你生意啦
搞得佢高潮不斷,條女自自然然日日想要
CHING 有冇UPDATE?
2 t! q" H" C8 H& q( l9 n
7 G; y' u+ J, B1 U我都想知邊到有方法可以增加老婆性趣..... 佢石石地...
ccvc07158 發表於 2020-5-18 01:06
% u) u/ O8 H4 V  }" f# b有冇邊隻用品可以令女友好想要
6 t# U. J  t0 x! ?7 f) W唔會有奇怪感覺 例如發熱 暈 頭痛- `8 F: Q) a" `4 q. B  R0 ]
要佢好想要,自自然然

$ B4 W5 t: G2 }% c又要勁又要零副作用( J5 f- N0 ?. a! Z2 ~( _
唔係貴  就係貴
有一隻 男女用藥丸
3 j3 x% l- P7 r; [食完之後相方會陷入極度想要做愛既地步
回復 ccvc07158 ##1 的帖子' n* Y" c6 l! i1 M7 \4 m0 \: K1 g

: [. ], a, q; p7 G$ B6 s+ C7 S肯定性冷感 ! 一係你無情趣,
回復 giveuadick ##13 的帖子
/ o2 G' I0 g( `0 k# X& ~0 T1 c) l- g9 J2 |4 q8 a
苗疆?
到老虎日日都話要果陣...你就唔想架啦🤦🏻‍♂️
我都想知,有冇推介?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-23 19:41