御泉坊Spa,新女嘉嘉,36D大波+168CM,揼得又玩得,高質素物有所值!

簽到
名稱: 御泉坊美容水療
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43120-尖沙咀-水療SPA-御泉坊美容水療.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

朝聖御泉坊Spa,試咗新女嘉嘉,
望住佢幅身材曲線玲瓏浮突,36D大波+168CM身高,
美艷胴體長髮披肩,肌膚白淨,
加上態度一流,服務熱情似火,簡直係人見人愛花見花開,就二話不說入按摩房,
自己沖涼出來,嘉嘉有用毛巾幫我擦背,
十足自己女朋友咁好,大家仲傾得不亦樂乎,
服侍我扒低骨床,幫我中式按摩,
手勢好,認穴準,力度得心應手,雙手按得舒服之餘,皮膚被佢輕柔觸碰嘅快感,
按鬆肩胛骨,腰骨,推油專注推背脊骨,
技術高超,手法溫柔無比,慢慢深入推進,
推埋淋巴腺,推完鬆左唔少,消除疲勞。
最重要嘅環節又玩得,發自內心而真情流露嘅舉動,嗰種誘惑乜都畀佢搞到出曬來,進入高潮及欲仙欲死嘅境界,最後頂唔撚順,的確爽到難以用語言形容。
整體表現滿意,令人食過翻尋味。
高質素物有所值!
勁勁勁勁勁....
值得推介
多謝分享
多謝師兄分享
回復 sypp ##1 的帖子

Ching埋單幾錢呀!我都想去試吓
黑絲美腿, 見到都心郁
回復 sypp ##1 的帖子

睇落不錯
睇就唔錯,係咪真係有黑C
多謝推介