一代妖姬妲己再世個西咁緊窄,插落去真係high到心跳加速,插多幾吓,開始有水聲,再插囡囡仲反晒白眼,典晒床叫春,十隻手指抓到我背脊都花埋

簽到
名稱: 一代妖姬妲己再世
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B28223-尖沙咀-兼職女郎-一代妖姬妲己再世.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

出得來玩遲早要還?我出來玩咗咁多年,從來都唔會番桌囡囡,但今次搵完尖沙咀一代妖姬妲己再世就好唔同,仲好似有啲沉船感覺,唔通真係因為佢嘅樣貌身材同服務都特別出眾?搵個囡囡降吓火,約巨乳美女一代妖姬妲己再世,入到去成個女朋友咁同我激情擁抱,搓搓佢對大車燈先,彈手得黎又軟熟,除衫沖涼,由上至下好細心咁沖,前後波推,仲用西毛刷磨我碌鳩,又有水中簫,充滿激情,享盡艷福,全程挑逗誘惑,好撚刺激,AV式頂級環保吹,含撚用盡佢口水,口技超凡,搞到小弟好難忍,轉玩六九,鮑魚靚,肉洞緊緻,無色無味,飽滿汁液多,上套即黎女女主動騎上來,騎乘時速度一流,快上快落,騎功了得,騎至佢波濤起伏,換位傳教士式男上衝刺,一代妖姬妲己再世個西咁緊窄,插落去真係high到心跳加速,插多幾吓,開始有水聲,再插囡囡仲反晒白眼,典晒床叫春,十隻手指抓到我背脊都花埋,梗係加多兩錢力,等佢攬到我實一實啦,最後梗係狗仔式狂推,搓住對大波波,好有AV片feel,插到啪啪啪,囡囡叫床叫到聲都沙埋,真係淫蕩,實在太激烈啦,冇耐我亦發射升空,爽死。至今仍然回味無窮。同一代妖姬妲己再世做愛真係好滿意,事後浴做足,有講有笑,服務態度好好,臨走仲好熱情,值得返食。
口技超凡
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 macmak. ##3 的帖子
, L" J2 S0 ^6 [) Q; w, i
* s9 E7 C5 x, S. C# Ogoof good good

4 T% |' G& h6 g0 G( {Thanks for sharing

多謝師兄分享