[新兵問路] 清邁Gold Star一問

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

有冇Ching有去過清邁Gold Star K房,呢間嘢係點玩法?
疫情過後,有幾多間埸可以逃過結業一劫,都係未知之數
bangkok 發表於 2020-5-21 12:51
疫情過後,有幾多間埸可以逃過結業一劫,都係未知之數

應該會有第二批投資者...

有危先有機,沙士夠膽買樓,而家發過豬頭...

或者已經响泰國退緊休...

所以我估老闆唔同,但係軟件可能都係咁上下

至於價錢就唔敢講勒...
Reply 190250 ##4 Add Thread

I agreed there will another batch of investor and for the price, I've been seeing a lot of complaints that it is too far especially toward foreigner. A lot of tourist shifting their destination to somewhere else like Manila and Vietnam.
回復 amen01 ##1 的帖子

Gold star 也是清邁名店之一 每位girl 300b/hr
st 2200 baht ?
lt 3xxx? baht 詳細價格有點忘了
今天一家位於北邊的ktv mami告訴我她們家ktv倒閉
回復 bangkok ##2 的帖子

現時問來都多餘
除非而家在當地,吾係問黎都無咩用。真心疫情過後分分鐘都吾同晒啦
有心無力,疫情過後再請吧
到時女女一大群
呢度開團集體投脂有無得諗?
kiddy 發表於 2020-5-21 20:41

Gold star 也是清邁名店之一 每位girl 300b/hr

一粒鐘300銖, 平過請lady drink喎 ! 起碼軍真D...

人算不如天算,到時再算
fy9413 發表於 2020-5-21 23:47
回復 bangkok ##2 的帖子

現時問來都多餘

現在問來都多餘乘2。
Stay safe bro! Looking forward to your report!
2020年如果冇疫苗!夠唔夠膽去都唔知,
系泰國Covid-19最唔可以做嘅嘢,
我哋都會做齊!又車輪!又食鮑!
又⋯⋯⋯⋯(^_^)  最招嫉系一中招
就只有二十一日,比愛滋仲快⋯⋯
現在問來都多餘乘3

回復 buscando ##16 的帖子

還有毒龍 武漢肺炎會經由糞便傳染
解隔離有一項必要條件就是stool PCR要negative
kiddy 發表於 2020-5-24 22:22
回復 buscando ##16 的帖子

還有毒龍 武漢肺炎會經由糞便傳染

吃鵝不能
到時開返劣國人去你又去都咪話唔驚
回復 dddmmm ##19 的帖子

有政府 唔驚

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 13:47