切換到窄版更改語言
註冊 找回密碼

141香港論壇

Go141甜心伴遊,用APP上廣告國際版SEX141SB141手機版
S-Books性書教學及討論SBooks: Game Channel
熱門搜尋:
請稍候......
查看: 3608|留言: 14

[援交女友(PTGF)] 有鐘意視訊的嗎 [複製鏈接]

簽到
魄力
3 點
魅力
0 點
潛力
0 點
黃金
0 兩
1200 元
發表於 7 天前 |顯示全部樓層 |舉報
1 T0 M4 x2 u8 J/ a& |  I8 _4 s
5 k4 e$ x: C2 m& k( F大家疫情都很少出門吧,我可專為在家唔出門的人服務視訊,如果有需要可+我whatsap:92392009  銀行轉 薇信過 轉數快都得

高級會員 [發短訊]

魄力
839 點
魅力
839 點
潛力
0 點
黃金
3 兩
75058 元
愛你喔 發表於 2020-5-21 20:14 ( L: I& {) w) D. v. u$ G& _; L
大家疫情都很少出門吧,我可專為在家唔出門的人服務視訊,如果有需要可+我whatsap:92392009
5 [+ {2 Y, i  ^3 C
使唔使買點數卡?

魄力
6346 點
魅力
57 點
潛力
0 點
黃金
20 兩
154130 元
  點(收費)先??

論譠元老勳章 百萬富翁勳章

魄力
3406 點
魅力
1198 點
潛力
1 點
黃金
380 兩
3339861 元
要咩點數咭?

魄力
2693 點
魅力
76 點
潛力
0 點
黃金
10 兩
87640 元
發表於 6 天前 |顯示全部樓層 |舉報
隔空傳情(精)

金牌會員 [發短訊]

魄力
2371 點
魅力
218 點
潛力
294 點
黃金
20 兩
51129 元
點玩法呢

魄力
888 點
魅力
19 點
潛力
0 點
黃金
0 兩
6398 元
樓主無回應,搵丁的嗎?

魄力
1364 點
魅力
259 點
潛力
8 點
黃金
100 兩
356006 元
發表於 5 天前 |顯示全部樓層 |舉報
有冇人whatapps溝通過?

魄力
12 點
魅力
0 點
潛力
0 點
黃金
0 兩
225 元
發表於 5 天前 |顯示全部樓層 |舉報
回復 愛你喔 ##1 的帖子: `$ B8 @9 L) g+ X& V3 r
2 O7 ?4 S: g9 w/ R+ d- e
昨晚試佐感覺還行了,樣子還年輕算便宜架

魄力
888 點
魅力
19 點
潛力
0 點
黃金
0 兩
6398 元
發表於 4 天前 |顯示全部樓層 |舉報
愛你們喔 發表於 2020-5-23 21:01 : V8 w5 ?7 b8 w. L( O
回復 愛你喔 ##1 的帖子, _7 ^4 ?) U$ P

9 B2 g4 T4 H# A) o) O昨晚試佐感覺還行了,樣子還年輕算便宜架
7 v9 Z! i3 s, \7 e9 T/ w$ o
多少費用?上門服務?

魄力
197 點
魅力
21 點
潛力
6 點
黃金
10 兩
32131 元
發表於 3 天前 |顯示全部樓層 |舉報
on9先信

魄力
4558 點
魅力
415 點
潛力
68 點
黃金
3 兩
478552 元
回復 愛你們喔 ##9 的帖子$ w1 h7 _. ]& V0 U2 t# S2 P& Y& z: F

0 P% O% z' I7 Y你老母,講出來騙人都揾個舊帳號啦,當其他師兄係傻仔

魄力
888 點
魅力
19 點
潛力
0 點
黃金
0 兩
6398 元
陳仔123 發表於 2020-5-25 00:27
% [" _; T, _4 \回復 愛你們喔 ##9 的帖子
3 q  t/ R# e+ D* l# j: g3 Q4 I/ \5 N6 ]
你老母,講出來騙人都揾個舊帳號啦,當其他師兄係傻仔
# P; l6 y& b: v
我正在懷孕,多謝師兄報料。

魄力
12 點
魅力
0 點
潛力
0 點
黃金
0 兩
225 元
發表於 前天 19:58 |顯示全部樓層 |舉報
回復 陳仔123 ##12 的帖子, `; U1 O4 g1 ^4 y  [
' d' _4 }) @2 k/ j
你老母人家都係賺小錢 你都唔搵你有咩資格講 看你也係搵不起架

魄力
12 點
魅力
0 點
潛力
0 點
黃金
0 兩
225 元
發表於 前天 20:01 |顯示全部樓層 |舉報
回復 愛你喔 ##1 的帖子
3 ^$ L- J: u3 m0 o2 M/ B& t
* l' O3 S7 w) Y, H" b- D都係賺小錢 唔搵沒有必要去講人家呃人 如果你搵左了係呃你錢 你有資格講 如果你冇搵你講呃你 那你一定係香港暴徒

重要聲明:本網站是以即時上載留言的方式運作,141HONGKONG.COM 對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見 (如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。141HONGKONG.COM 有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。

手機版|Archive|sitemap|聯絡我們|141香港論壇

GMT+8, 2020-5-28 07:59