[至佳女主角] 老友推介新女淇淇,鮮鮑窄窄,屌欲死欲仙高潮迭起,不往此行

簽到
名稱: 淇淇
地區: 觀塘
網址: //141-hk.com/zh/B28623-大埔-樓上骨-淇淇.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

身痕,醒起老友推介新女淇淇,
就諗住試吓佢啦,入房見面囡囡樣貌嫵媚,
話口未完,淇淇一手拖住我,
粘埋我搖胸擺羅,迷人嘅身材已經令我扯旗,大送秋波,起勢質我食波餅,
淇淇全程熱情招呼,態度和藹可親,
大家已經剝到一絲不掛,
囡囡除咗胸前一雙肉球有番咁上下分量之外,仲擁有一雙修長美腿,
互相捽慶大家,叫埋我一齊沖涼,
鴛鴦戲水,當我係佢男朋友咁用心侍候,
幫我細心沖洗,用雪白大波幫我磨身擦背,
水中簫全部交足貨落足心機!
出返去,佢落足心機幫我推油按摩,
手勢唔技術正宗又夠專業,服務做到足,絕唔馬虎,
按鬆再推油,簡直一流享受,用力推鬆全身,推按完無曬疲勞,
用舌頭奶勻我全身,摩打脷由上而下,前奏好夠投入,錫蛋奶袋,
吹含奶啜都一一用到齊,
吹起交響樂,吹功好勁,橫瀨直啜,吹咗好耐,
吹到咁上下,碌野係佢喉嚨膨脹得又粗又硬,細佬已經硬到頂唔順,
叫佢即停帶套就地正法, 觀音坐蓮,瘋狂上下un,鮮鮑窄窄,夾住細佬好正,
大玩花式,得心應手,
經過一番激情攻守,屌到佢欲死欲仙高潮迭起,
男上位置,入直路加速,插到波濤洶湧攬實我雙雙狂叫昇天,開心到震曬!
Very Nice! Thanks you for share brother!
多謝師兄報告,果然寫得好好。
的確引人入性
身材窈窕性感,謝謝分享
thx for your message and share !
睇完幻想吓都覺得正
回復 sypp ##1 的帖子

好想食跟隊
恭喜師兄食到件正野 !!!
sypp 發表於 2020-5-22 20:47

精彩好貼

我都要去試吓先得
睇到熱血沸騰. 樣靚身材正,
sypp 發表於 2020-5-22 20:47

值得一試
溫柔友善好笑容

正到爆啦

新女得喔

不可不試
又真係幾Sexy架,真係好吸引!
thx for your message and share !

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 06:23