The Best Spa正宗陀地妹June,高清港式收音機,港男夢寐以求,好想私有化

簽到
名稱: The Best Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43130-尖沙咀-水療SPA-The Best Spa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

朋友推薦尖沙咀高級水療場The Best Spa,激讚有靚女陀地妹駐場,
環境優美,地段旺中帶靜,竟然作拍心中話掂、唔試唔使出黎行啦!
打電話約時間,一到步,
主持人招呼好客,主動湛茶遞水,
環境真係一流,星級精品酒店,
陀地妹June,靚女得來又好熱情,好健談,雞啄唔斷,
沖洗好細心絕冇馬虎,全身洗得乾乾淨淨,BM,水中蕭,浸浴完舒服爆,
抹乾身就埋床做正經野,邊傾邊按摩感覺好relax,
推油手勢一流,好鬼溫柔,
連細佬都按摩埋,咩疲倦冇晒啦,
細佬仲俾佢挑逗到龍精虎猛,
忍唔住考車牌,由細車變大車、再考埋大車牌、完美呀!
港式漫遊,錫linlin奶全身,奶袋啜蛋吞棍,好能正,
最利害一定係吹蕭,高級深喉吹奏,
打橫打直吹又得,一口含住條肉腸瘋狂咁啜,深喉不斷又眼神交流,好有AV feel,
吹左幾分鐘,試問有邊個港男能頂得住咁耐?
即刻帶套ML,轉多個體位,多水多汁,面部表情肉緊,叫聲真實,
轉POSE反轉男上插到佢卜卜聲,叫聲呀呀聲,最後女上完事,仲feel到有收音機,
之後再沖涼出黎吹水比家用就走人。
thanks for your sharing!

陀地好正
身裁好吸引
睇見都想食
多謝分享,幾唔錯

多謝師兄分享
好吸引!
回復 cchung ##1 的帖子

正呀!陀地
多謝分享
多謝師兄分享
請問家用幾錢?

Archiver|聯絡我們|141華人社區