[LB(Ladyboy)☑︎JJ] 试重口味

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

7 P  g  e! R9 t) }  Z' N# ~* M4 S7 j6 B
我Ts都试過,甚麽也不怕試,响一次睇四仔SM見到,Av女反過來令男人潮吹,係男人會嘲吹,好想親身试下感受av女潮吹感觉,其实自己想试下做下女女角色,忍唔住問下141玩sm的女女,識不識令男人嘲吹,之後约咗,期待心情试下,手腳被她鎖上,先被她的手温柔幫我出一次精。
) m' m$ \3 {* d2 i4 ?# B# p* b4 |8 [戲肉來了,舒服之後,她沒停,立刻以手指及掌心不斷地磨擦我亀頭裂缝,那時感觉非常剌激,因刚剛射出龟頭仍處於非常非常敏感狀態,立刻被她又強烈剌激龟裂缝,要忍耐那種剌激會令人到達嘣劊邊沿,舒服及痛苦集合在一起,好想好想叫停放棄,那刻的我如av女一般,忍不住羞辱叫了出來,终於知道av女叫床真係不是扮,而係確實控制唔到和忍受唔到那感觉,那刻要唔叫床係好難做到的事。3 n( Y( S! C; O4 h1 R3 G- n8 }
過了一會有急尿的感觉,那尿意感觉會越來越強,她叫我盡量放松,我其实雙手緊握拳頭,我盡努力一步一步放松下體,感到她磨擦剌激我亀口速度加快。那一刻只想快D過去,那羞辱令我覺得自己好似女人,自己的乳頭硬起來,真係好似自己做咗A V女主角被人潮吹,叫床就像向男人求搖,希望对方停下或温柔D,當然对方無停下來,最后感我雙腿自动震着,全身毛孔一張,忍不住大叫一聲又長又嗲,呀~~O了嘴,接着快意往下體移终於缺堤,我人生第一次潮吹,感到自己红了面!好舒服,潮吹水柱不斷射出來,比平時高潮時間耐長,我攤著回味自己好似女AV的滋味。& Z9 b! x1 A: o- b
總結,潮吹係好奇幻經歷,要強忍非常非常敏感時仲要給她人磨察,真係痛苦中的欲仙欲死,好有做女人的感覺。9 N5 B, i2 G4 Y6 G0 w+ \4 M
哪里有?求Ⅴ7
回覆 讚好 不讚 使用道具

師兄請教吓你 "潮吹水柱不斷射出來" 嘅係乜呢?

我都好想知道! 哥種快感係唔係好似好急尿, JJ硬左, 但最終有D似射精咁射左出黎....

邊到有得玩?求師兄指教

回復 k1ngk1ngk0ng ##1 的帖子
! ?7 P) k% F' e, _( x
. C- V, A7 D' \' J謝謝分享!

咁爽

. F1 }; e* z8 i4 c+ _
師兄,在網上已找不到發利大厦CINDY,只找到之前在603室H房

文員男 發表於 2020-6-1 11:02 % B) }5 K4 D3 D) |  c  w4 k
尖沙咀我之前玩過,现在還在,好像叫cindy,發利大厦,第一次不成功,第二次去先來料,後尾都間唔中有去, ...

3 B' f" O0 `6 L) ^你講緊係男潮吹,唔係做0被囡囡插後庭喎

請問師兄那個囡囡玩呀?請pm
- D6 @! `, Q* K& `' r謝謝

k1ngk1ngk0ng 發表於 2020-5-29 02:56 ) h8 P- n$ E; R0 C; a) t
我Ts都试過,甚麽也不怕試,响一次睇四仔SM見到,Av女反過來令男人潮吹,係男人會嘲吹,好想親身试下感受av ...
9 c0 u9 j2 m5 t; q% W
有冇女女資料可以分享下?

男人潮吹高難度

其實有無人試過141d sm女王,我都想試下,其實好唔好玩?睇報告就好似ssp 就唔好試,不過又無人提及tst個3個,其實搵邊個好玩,其實女王同女奴我都想試下,又驚撞板,唔係驚跌錢,係驚玩得唔夠過癮個下出唔到火先最谷氣,錢事小,出唔到火事大,求指引

睇到樓主男潮吹,其實我都想試下搵女王搞下我,諗起都興奮

- R+ G0 v; k" [6 o$ z+ n$ \
文員男 發表於 2020-6-5 05:26
* R$ W7 H. \6 }& Y) l% m3 o回復 tony2 ##9 的帖子
* j! x* g/ {) s- s) u; W' S! |1 y% w9 B3 w$ k: @! ~3 k
寫錯名,係Jennifer,前幾日whatsapp她,搬左去佐敦
* n. a, w2 h  x1 d7 w5 K
/ D/ D  D% i% `
佐敦還是找不到廣告,尖沙咀福僑大廈就有一個叫JENNIFER- i9 E+ f6 g2 e! x+ G  W0 g

文員男 發表於 2020-6-5 05:26 " v' ~; H: n; Y6 s5 a' y; o
回復 tony2 ##9 的帖子
! o  M5 s0 a7 [+ L; S- u* g* X. Y) ~, W: i* r9 T1 G
寫錯名,係Jennifer,前幾日whatsapp她,搬左去佐敦

' F; M) \! e# i$ c# Q$ q她現在還有開工嗎?

師兄。我好想試下喎。可以俾聯我嗎?

邊到有得玩?求師兄指教, 可否PM