樓主: k1ngk1ngk0ng

[LB(Ladyboy)☑︎JJ] 试重口味

maninman 發表於 2020-8-13 11:37
$ b- O# f4 s5 M( Q( H看141 go尖沙咀 emley 性虐待靚女有男潮吹玩,但等疫情減退,才敢去試男潮吹的樂趣 好期待被人潮吹 羞羞的感觉  i+ F/ q+ R3 V0 Z
試完後!未来會出包膠

9 P! }1 ?4 F  f6 Y! Qwa, may be 3 months later, anyway thanks CHing.
回覆 讚好 不讚 使用道具

試過自已打出來後唔停手繼續集中剌激屌頭那種酸軟感很難形容,最後射出尿液和前列腺混合物

本帖最後由 maninman 於 2020-9-2 19:18 編輯 - ]7 o' R9 n; C% q3 G) E8 u3 N
tt19591114 發表於 2020-8-16 14:36 - i. j$ t8 u, S; `% `
試過自已打出來後唔停手繼續集中剌激屌頭那種酸軟感很難形容,最後射出尿液和前列腺混合物

" ^  {- k& A; |3 ?5 w+ `- {( P* k1 O/ s8 Z( K# g1 h7 ~
多謝ching,我終於試到人生第一次潮吹!好似你所說集中屌頭,因射精後再用手實太酸,會忍不住停下手來,不得不放棄,試多次才成功。: ^$ F" U6 d  [/ x; f
成功那次一定要有被虐待心理覺悟,先飲多水,再用前列後庭玩具加乳頭震動玩具!不再用手擦,改為女用av高潮震棒,對陽具尿口及週邊刺激!酸痺之後,可能之前饮太多水。尿意續步加强,為令感觉加强,那刻我幻想自己係AV女,要拍下被男優潮吹一刻,感到快湧出來。我没忍到,放鬆開関。终于灑下一點點潮水,但我感到應该還有未清,再忍着龜瑞震,很快多約一分钟,接着我第二次好似缺堤般,潮水比第一次多好多,潮吹感觉像高潮但時間比较長同强。9 s, U" w" G; a: E
摸着自己满身上液体好滿足,心好開心我终於潮吹,亦非常非常疲倦 。潮液是没有任何尿味,如水一般。可能震棒太勁,龜口會紅紅 ,之後只好休戰数天
% F2 g' }7 N9 R  |" U' f5 t: C" C/ [. G  o* F+ V" k7 C8 v! P. ^

) p5 c, Y2 T+ a今次是自己令自已潮吹,未来日子一定會揾女,由别人虐我龜龜到潮吹!一定另一番感覺。( d; l+ e: g9 z4 M0 C

# S- d+ c# N6 f' k: p

k1ngk1ngk0ng 發表於 2020-5-29 02:56 0 u7 P! E( z8 U% p2 i- B1 H  k
我Ts都试過,甚麽也不怕試,响一次睇四仔SM見到,Av女反過來令男人潮吹,係男人會嘲吹,好想親身试下感受av ...

0 \0 {7 G+ Q4 Z1 \7 h' B- L! D到底係邊位囡囡咁好手勢呢?????????

邊到有得玩?求師兄指教!!

師兄可以pm v7嗎

求Ⅴ7

求地址

tony2 發表於 2020-6-8 10:27 + u( F/ d5 d0 \# C/ S1 C$ G7 U
佐敦還是找不到廣告,尖沙咀福僑大廈就有一個叫JENNIFER

) |- ~( x2 R+ o3 ~6 V8 N師兄可給 聯絡及地址嗎

6 ~  M) c8 x. f2 G9 Y
lululam 發表於 2021-4-5 17:53
* a4 g) Y: a/ n' q3 v. c師兄可給 聯絡及地址嗎
- q, F/ S3 d+ a+ e

: z5 t0 {# V0 ^3 z% y現在越来越多地方有得玩丨尖咀emley   ,佐敦 立信  安琪
  V* k: h, g  x* [" j様子不差,心態上被虐待得很高興

文員男 發表於 2020-6-10 18:40 : Z9 @& y6 |) C( _
有,佐敦
" C, a- b6 d# N- x, n- e1 w8 S
師兄!可以給我囡囡whatsapp.

用手機回應 文員男 #12 的帖子; t# |( e5 @9 C% }( S
  ^" \3 `3 l0 P5 ?
師兄,你有Jennifer 聯絡方式嗎?我遺失了,想尋回,感恩師兄。

good...good...