[賽後報告] 服務多元化,想點玩都永無Say no,完全主動服侍,Sammi深喉口爆王

簽到
名稱: Sammi深喉口爆王
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/A23257-銅鑼灣-樓上骨-Sammi深喉口爆王.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

出得來玩, 返食得嘅囡囡,一定有過人之處啦,銅鑼灣鳳鳴大廈Sammi服務多元化,想點玩都永無Say no,而且幾乎全主動服侍,真係皇帝式享受,樂而忘返好正常。

話說上星期剛出糧,有錢身痕梗係要搵條女賀一賀佢啦,晚上10點鐘,心郁郁上到鳳鳴見Sammi剛開門送客,見師兄陰陰咀偷笑,一定玩得好開心啦。見美人向我單眼,梗係入閘無玄念啦。入到房,Sammi:工作忙嗎?好久不見了,我:都唔係好耐啫,月中才來過。Sammi調皮地申了申咀唇送上個飛吻,真係可愛。

工作室三面被大鏡包圍,望住Sammi豐滿嘅臀部,落手抽水好正常,美人嬌聲地被我調戲著,過足手癮,繼而伸手搓揉波波,彈性非常吸引人,細佬即時變硬,順勢貼住Sammi籮友磨棍,場面好淫蕩,搵得Sammi梗係唔使自己寬衣啦,褲頭一鬆,白滑玉手申進內褲撫摸我細佬,我都唔客氣,脫光Sammi的通花白色衣服,推倒在大床上,老實不客氣,拿起鐵棍在雙峰之間蠕動著,依人亦配合地將大波把我陽具包裹著,抽動了好幾十下,才興奮地拉起Sammi去沖洗。
在浴室;當然少不了水中簫吧,一曲難忘,令人心跳加速,就是這一招,已經是前無古人後無來者了,當然;吸啜得咁舒服,抽插美人的鯉魚咀是常識吧,爽了一會,是時候上戰場了。
上到大床,真的不得了,Sammi吹功已經進入超凡境界,令人慾仙慾死,慾火焚身,每一吓深喉打圈的動作都震人心弦,比真正性交更舒服,真係即時射精都唔會後悔,當然;咁完美又白滑嘅身軀,又點捨得就咁比伊人吹爆呢?一於叫停;上套,先來女上打樁,插足兩三分鐘,再來提起美人雙腿掛鼓,每一掛都入到盡頭,再提起再放下,重複著這指定動作,看著鏡中反影,真係淫濺到4仔咸片一樣,支持了唔夠兩分鐘,將Sammi放回床上。再大大力入到盡;屌到佢反晒眼,雙手抓住床單,咬緊牙關地在享受著我每一下衝刺,看著粗壯的鐵棒在深入淺出,加上衣人腰部強烈的扭動,心諗:相信已經進入高潮期了,是時候全力盡插狂屌的時候,簡直將Sammi推前到床頭的大鏡前,頂著大鏡,在全無退路下,插了一百幾十吓,再抽出鐵棒,反轉Sammi;來個怒漢推車,由慢而快由淺入深,仲要一路插一路拍打巨臀,感覺到佢已經西水在流著,啪啪啪像斷了弦的摩打一樣,一路插到心跳絃乎超過負荷,才抽出硬鳩,除套,將最滾燙的精液爆射在Sammi口中,別以為完了,更窩心的事後簫還要把精囊潳光,連龜頭也在震蕩著,戰事才宣佈完結。
回覆 讚好 不讚 使用道具

佢堅正

身形巧野火

多謝分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享, 果然文筆寫得好好。

多謝師兄分享

皇帝式享受

多謝分享

身型好正

口爆一流