[雜交/多P/換妻(自組派對)] 被插菊插到射精

9 R! s5 F' F' S- r. R5 Z
4 H! v# ^% L% J. Z/ E
插射,超爽,之前都試過叫條女帶假9入我,全程唔用手掂條野,如果扯到恆就會射,有時軟D會係漏。
  B9 C, Z/ }1 s
4 \7 `% V- u! V# u以前一樓一有女肯提供呢種服務,都唔貴都係加200,可惜唔見左,唔係而家打住SM旗號呃錢的垃圾阿嬸啊
6 g4 R( n: j( `
7 X! Z- r! h( v  z; Z好想揾返有這種服務提供的囡囡
ching 真有性福,可以同伴侣一齊玩 ~
我係bi,下次預埋我一齊玩
Bi係萬能插
一樓一有冇囡囡有呢種服務?
師兄好幸福,我得一碌竹
! x' P1 e  Y8 C, q# T3 Y' B7 h, y可以一齊玩
正喎,有機會都想咁玩下,師兄你真幸福,搵到個一齊玩既老婆
回復 文員男 ##1 的帖子
; x3 J( t. s8 f3 v9 G
, y* e5 |! s& M) L! A% i0 ^真羨慕你, 我年紀大. 只溜不射.  J0 p3 N0 Y; ?& c! l+ G$ n

V5 P% R9 Q( Z
我都想試吓😜
回復 yuandchee ##12 的帖子" l, V+ i5 b; U% K" i
4 P* B$ h; Y4 ~% q1 N8 d+ Q4 X% ?* }
我也喜歡玩,私聊
師兄可唔可以介紹下邊個ladyboy可以咁玩
Ladyboy always fxxk each other, nice.
小川あさ美 發表於 2020-6-2 00:02
$ K0 q% Q% }- O" s一樓一有冇囡囡有呢種服務?
. ~3 a: U# o# k. S5 N. N
鳯鳴3/F Lucy有, 但收費唔平同年紀大左啲, 不過服務唔錯
decdet 發表於 2020-6-6 08:51
9 x0 v3 q4 @7 ]: p: w0 a0 h鳯鳴3/F Lucy有, 但收費唔平同年紀大左啲, 不過服務唔錯
/ q7 |( v, `2 v$ b
唔該師兄 SSP試過幾個宣傳做SM嘅女都話有,不過根本亂9來
師兄真有福
自己條女會玩具, 一齊玩
+ }9 D6 Y3 r2 w2 Q3 B+ j1 l& n開心
我都糸流出來,未試過射出來

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 04:59